Glada av olika anledningar

Målet för dagen var en båtutflykt till den plats där vi var när Melker skadade handen. Upp med tuppen för att komma iväg tidigt, ett måste om man vill vara säker på att få den plats man vill ha :-))



Melker och jag gosar.



Marcus fiskar och Melker ritar och lyssnar på musik.



Bröderna gosar. En fantastisk dag hade vi. Vädret var oslagbart bra och platsen vi valt så vacker att det förslår.



Tidigt eftermiddag var vi tvugna att bryta upp då Marcus hade tidig träning. På bilden ovan ser ni en glad Marcus som dagen till ära fick köra båten (där det var utom risk för grynnor). Ingen av oss ville åka därifrån,  men har man tider att passa så har man.



På bilden ovan ser ni en glad Melker. Han är glad över att vara hemma i sitt rum. Hemma i denna mening betyder hemma i radhuset. Vi packade ihop oss när vi kom från sjön för att skjutsa Marcus till ishallen,  och för att åka hem. I morgonbitti kommer en mattläggare hit hem för att lägga in en matta i Marcus rum. Därför var vi tvugna att bege oss hem. På måndag börjar både jag och kärleken att jobba så det var dags ( tråkigt nog) att åka hem. Endast Melker var glad,   han längtade efter sitt rum. Vi andra hade kunnat stanna.

Dagens reflektion: Vi har haft fantastiska veckor ute på landet. Båtutflykterna har varit som en guldkant på tillvaron. Det känns toppen att ha kunnat ge barnen detta. Att ha visat dem detta vackra som finns därute.

Må så gott.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0