Tomhänt

Hej på er,
Idag efter jobbet fick jag möjlighet till en stund på stan, inte Stockholm utan Södertälje :-). Min förhoppning var att få något i klädväg med mig hem. Jag behöver piffa upp mig med nya kläder. Allt känns trist och tråkigt just nu. Tyvärr måste jag säga att jag åkte tomhänt hem. Det känns som att jag tappat känslan. Hittade precis ingenting som föll mig i smaken. Jag som behöver piffas upp!



Helt tomhänt var jag inte riktigt, dessa skor hade jag med hem. Ni som nu undrar om jag blivit skvatt galen kan andas ut. Skorna är Malins. Hon hade lagt undan dem och jag fick den äran att hämta dem åt henne. Snacka om att jag kände mig gammal när jag hämtade ut dem. Oh my god! Kunde inte göra annat än att skratta när expediten tog fram dem. Tänk er att gå i dessa skor i detta vinterväglag som råder... Malin är överlycklig och det är absolut viktigast.



Den här hängaren till disktrasor är jag glad för. Svärmor fick en sådan i julklapp. Stod mitt namn på den, och nu har jag en egen.



Se så fint det blev. Praktisk och ordning och reda på en och samma gång.

Nu borde jag påbörja operation städning här hemma. Men det orkar jag inte. Får  städa imorgon fastän det är nyårsafton och allt.

Må så gott


Kommentarer
Postat av: Marie KJ

Men köpte inte du en jättedyr Eva Solo disktrasa med hållare? Den här var också snygg, men hur får man fast den?

2009-12-30 @ 21:33:00
URL: http://systermarie.blogspot.com/
Postat av: mammaxtre

Marie KJ: Eva Solo är jag inte nöjd med. Dyr men inte bra. Denna sättre man fast med en magnet. Magneten är döljd på andra sidan av diskhon (Bakom)

Ha ett bra nyår vännen

2009-12-31 @ 09:08:11
URL: http://mammaxtre.blogg.se/
Postat av: Giggi

Gott Nytt År Lotta och tack för att du har bloggat detta år... Det har blivit en "craving" att gå in på kvällarna och läsa hur din dag har varit så fortsätt med det. Vi är snart på väg på nyårsfirande, hoppas din kväll blir bra. Ska försöka att inte brassa på med nyårslöften, det brukar ju inte sluta så bra, men det är svårt att låta bli. Kram

2009-12-31 @ 14:59:07
Postat av: mammaxtre

Tack snälla Gisela för att du uppskattar bloggen! Gott nytt önksas dig också. 2010 blir ett bra år för dig, det är jag säker på. Bland annat ska du gå från fröken till fru :-)

Kramkram

2010-01-02 @ 09:16:17
URL: http://mamaxtre.blogg.se/
Postat av: Lena Ljungberg

Vilken fiffig lösning för disktrasan. vart kan man köpa den om man inte bor i Stockholmstrakten?

2010-01-05 @ 19:19:46
URL: http://www.mammalenas.blogspot.com
Postat av: mammaxtre

Hej Lena, jag är supernöjd med hållaren för disktrasan. Jag tror att välsorterade inredningsaffärer har den. Kanske kan du ta reda på telnr till butiken Darling design i Trosa. Fråga dem varifrån de gjort sin beställning. Kanske kan de skicka den till dig. Frågan kan man alltid ställa tänker jag. Lycka till!

2010-01-05 @ 20:18:26
URL: http://mammaxtre.blogg,se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0