Ungar!

Hej på er alla som hittat hit,
dagen idag har varit toppenbra. Har fått en hel massa utfört på jobbet. Kunde ta en långlunch vilket möjliggjorde julklappsinköp och även att jag kunde döva ett dåligt samvete jag burit på sedan en tid tillbaka. Nu kära skjukgymnast har jag lämnat åter det jag lånat. Hann under eftermiddagen även med ett pass på gymmet. Två gånger i veckan är mitt mål. Ett pass kvar denna vecka.

Ungar! är rubriken på detta inlägg. Bilden ovan visar en arg tant, dvs jag.
I natt sov jag extremt dåligt. Noterade därför att det var ljusare än vanligt på mellanplan. Gick ned för att ta reda på orsaken till detta och kunde konstatera att spottisarna i köket var tända. Ingen av tonåringarna här hemma tog ansvar för att släcka innan de gick och la sig. Nagelborttagningsmedel på köksbordet stod framme när jag kom ned till köket för att äta frulle. Hör detta hemma på matbordet? Var det jobbigt att plocka undan efter sig? När jag gick hemifrån kunde jag konstatera att ljuset i lyktan brann. Har brunnit hela natten för att den av mina tonåringar som fick i uppdrag att släcka ljuset, inte gjorde det! Gick in i tvättstugan och fann en tröja slängd på arbetsbänken. Smutstvätt skall läggas i tvättkorgen. Finns en i tvättstugan. Ikväll när jag smög ned i ett nedsläckt vardagsrum hade jag ned ngt som stod på vardagsrumsbordet. Mitt nagelack som någon lånat  hade jag ned på mattan. Nackelackskorken var inte påskruvad varför vi nu har nagelack på mattan!..... Skärpning please!



Idag hittade jag denna fina docka. Den finns nu uppsatt på min måste köpa lista. Får vänta till efter jul dock då detta inköp inte kan prioriteras just nu. Jag blev som förälskad i denna fina Barbamamma. Möjligen hur töntigt som helst, men denna vill jag ha.

Natti natti




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0