Än det ena & än det andra



När jag fyllde fyrtio år fick jag av Gisela & Andreas ett presentkort på en fot de Lux behandling på Trosa Stadshotell & Spa. Imorse njöt jag till fullo av denna behandling. Varför unnar man sig inte detta oftare? det är ju så härligt!
En fot de lux för er som undrar är fotbad, lätt fot peeling, fot- och underbensmassage, hand- och underarmsmassage samt hårbottensmassage. Tack Snälla Giggi och Andreas för en bra present.

Efter behandlingen slank jag in i en skoaffär "Skostället". Gjorde av med (för) mycket pengar då jag köpte mig två par skor. Gick även in på Albins tobak och gjorde av med (lite) pengar. De har den underbaraste avdelning för inredningstokiga tokar som mig.



Hemma igen blev det bryggan som gällde. Melker och Leifs barnbarn Totte badar och har skoj



Kvällen har jag tillbringat med Gisela och ett gäng andra tjejer i Stockholm. Giselas kompis Sofie äger en klädbutik "Signhild" som ligger på Hantverkargatan. På Signhild var det tjejkväll ikväll med bra REA. Jag fyndade en blus samt en t-shirt. Fanns massor jag kunde ha tänkt mig att köpa, lade dock band på mig då jag under morgonen  som bekant köpt skor....



Fick ett mms av kärleken när jag var på Signhild. Bilden ser ni ovan. Han hade tagit med Marcus och Melker på årets första tur med båten.

Det är otroligt skönt att vara ledig. Att vakna på morgonen och att inte behöva ge sig iväg, det är obeskrivligt skönt. För en soldyrkare som mig är även vädret obeskrivligt skönt. Jag har haft en bra dag. Har som ni ser hunnit  med än det ena & än det andra.

Kommentarer
Postat av: Maribella

Underbart!! Lyllos dej som har ett sånt ställe att vara på!!

Kram

2009-07-03 @ 12:19:44
URL: http://maribellassk.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0