Gäster

 Kalas väder idag också. Vi har haft en toppendag!



Medans jag ordnade frukost kikade sönerna på tv. Efter frukosten fick Marcus skjuts till golfbanan. Han åkte kl. 09.00 och kom hem efter kl. 20.00.



Malin, vi valde denna brygga :-)) Melker ritade medans jag rensade ogräs från gräsmattan. Ett bra sätt att sola ryggen samtidigt som man gör någon nytta.



Idag fick vi besök av min vän Marie Å (tjejligan), hennes son Christoffer samt hennes blivande make Peter. Ett spontant besök. Hur ofta händer det att man får besök utan att det är inplanerat i förväg? Rätt svar blir - typ aldrig. Riktigt trevligt med ett sådant besök.



Efter att ha fikat på bryggan slog vi oss ned i de blivande makarnas fina båt. Det gjorde vi för Melkers skull. En mycket nöjd Melker. På båten bjöd Peter & Marie på hemmagjorda kebabspett. Bajskorvar som Marie kallade dem. Melker ville inte äta bajskorvar.



Dags för avfärd då herrskapet  hade planer för kvällen. De skulle in till Trosa och äta en bit mat på Bomans. Melker hoppades att de inte skulle få båtplats i gästhamnen. De skulle nämligen komma tillbaka isåfall. Tack snälla för att ni kom förbi och varmt välkomna åter.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0