Långt till Värmdö

Den här helgen spelar SSK.s 95:or sina sista matcher för säsongen. Expert Cup i Värmdö. Vi begav oss hemifrån kl. 09.00 då första matchen började kl.10.00. Marcus åkte redan kl. 08.00, tack Pelle!
Vägen till ishallen kändes som väldigt lång, men var väldigt vacker. Otroliga hus och mycket vatten längs väg 222 må jag säga. Dagens upplägg i Cupen var inte bra för varken åskådare eller spelare. Absolut inte bra för en fyraårig lillebror med spring i benen. Första matchen spelades kl. 10.00. Den andra matchen spelades kl. 16.00 och den sista spelas ikväll kl. 20.00. Vad i hela friden ska man sysselsätta sig med mellan kl.10.40 - - 16.00? Vi åkte iväg och kikade lite på ByggOlé & Byggmarknaden på Coop. På Fredells i Nacka åt vi lunch och kikade lite till. Då det fortfarande var hur många timmar som helst att slå ihjäl bestämde vi oss för att åka hem. Varken Melker eller vi var roade av att snurra runt för att få tiden att gå. Sorry Marcus men upplägget gick inte att förena med en liten Melker



Efter mycket spring fram och tillbaka på läktaren så var det skönt att ligga  på läktaren en stund. Att det pågår en match är fortfarande ointressant.



Nr 17 Fredrik Renström har jag skrivit om i tidigare inlägg. Han bröt handleden under en match och har inte fått spela match på väldigt länge. Roligt att se honom på isen igen. Har tyckt så synd om honom.

Ikväll hoppas jag på vinst mot Bofors 1. Hoppas även på att få sitta i soffan kl. 20.00 och titta på Robinson samt njuta av ostbågar. "Om Gud vill och hängslena håller " blir det så!  Har en kollega som använder sig av det uttrycket ganska ofta.

Ha en trevlig kväll alla!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0