Resultat/Efterlysning

Hur gick de då för dem jag hejade på under kvällen igår ?



Magnus Samuelsson vann LetsDance, glädjer mig då jag hejade på honom. Laila Bagge urduktig, men Magnus har gjort en större bedrift, så ser jag på det!

Kvalserien 2009

Kvalserien 2009
Rögle BK61516
Södertälje SK6312
Växjö Lakers HC6-27
AIK6-57
Leksands IF6-46
VIK Västerås HK6-76

SSK fick endast med sig en poäng från gårdagens match mot Rögle. Men än finns det hopp! Kikade lite på matchen igår och hade inte en aning om att Jonas Höglund spelade i SSK. Fröken noll koll, det är jag det!

AIK vann också sin match.  Lika bra att nämna dem också i detta inlägg. Jag tror inte på AIK i denna kvalserie. Kanske nästa år.



Härmed efterlyser jag min dotter (inte på riktigt hoppas jag!) Hon har inte varit hemma de senaste dagarna och har nu sovit borta i två nätter. Natten till torsdag sov fröken hos en Nils och inatt har jag ingen aning om vart hon sov. Hon brukar sms:a eller ringa och meddela om hon inte kommer hem och sover. Vi pratades vid igår under dagen och då berättade hon att hon skulle träffa tjejerna efter jobbet. Jag anar att det blev en utekväll med tjejerna och att hon glömde bort mamsen. Idag skall hon jobba på FCUK varför jag tar för givet att hon inte är bakis idag.....





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0