Tisdagsrysare

Åttondelsfinal och match mot Flemingsberg i Visätrahallen. En utslagsmatch, vinna eller försvinna. Inte ett dugg nervöst att stå på läktaren...... Hade trevligt sällskap på läktaren då jag stod med Renis, Kajsa & Fredrik. Både Kajsa och jag fick huvudvärk under matchen.

Flemingsberg inledde med att spela en underbar ishockey i ett högt tempo.  SSK  låg under med 3-0 och vände. Spännande så spännande. 3-2 stod det efter första perioden.

När det återstår en minut kvar av andra perioden gör Flemingsberg 4-4, skit också!

Då det var en utslagsmatch innebar 4-4 efter två perioder att det blev förlängning med 5 minuter. Det var så spännande,  tror det var då huvudvärken slog till, den sitter alltjämt kvar. Efter förlängning stod det fortsatt 4-4

4-4 efter förlängning innebar straffar tre stycken vardera. Efter straffarna stod det fortsatt 4-4. Då blev det straff efter straff (heter säkert ngt annat) tills dess att någon gör mål. SSK fick inleda och missar. Flemingsberg sätter sin och vinner med 5-4. Matchen var helt otrolig, så spännande att det inte var riktigt klokt! SSK gjorde fantastisk bra ifrån sig och måste vara nöjda med sin insats trots förlust.

Glömde min kamera hemma och fick ta kort med mobilen vilket fungerade det också.