Hemma igen



Inatt stod jag utanför Marcus skola och väntade hem sonen. Sonen som varit bortrest i annat land i en vecka. Sonen som jag inte hört något ifrån och inte har kunnat nå. Så kom då äntligen bussen. Jag kunde naturligtvis inte hålla tårarna borta när jag då äntligen fick krama om honom igen.



Marcus hade köpt massor med presenter till Melker. Fina presenter. På bilden ser ni en nöjd Melker med en av presenterna.



Dagens köp. Så glad när jag hittade denna ampel. Notera att den är svart, stod förstås mitt namn på. Jag köpte två stycken amplar samt murgröna till de båda. Nu hänger de därute så fint. Murgröna tänkte jag var lite roligt som omväxling.

Jag har haft en bra arbetsdag. Har fått massor gjort samt även hunnit med en promenad under lunchen. Imorse var jag för övrigt hos sjukgymnasten. Akupunktur, gillar jag & behöver jag. Hon är bra min sjukgymnast. Vi pratade såklart om den konstanta smärtan jag har i min kropp,  och om eventuella orsaker till densamma.  

När Melker somnat passade Marcus honom,  vilket möjliggjorde en lång kvällspromenad för mig och kärleken. Kvällen var fantastiskt fin och promenaden var ljuvlig. Vi promenerade i underbara områden. Massor med grönska, vi gick i skog och njöt av vackra vyer. Så synd att jag inte tog kameran med mig. Stegräknaren står på 22868.

Malin lyser ånyo med sin frånvaro. Hon är hemma hos Pauline och söker stöd avseende "killproblem". Pauline är den enda som förstår henne. Jag förstår förstås ingenting.......

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0