Klonat mig så gott jag kunnat

Godmorgon på er alla bloggläsare,

Fredagen är nu här vilket jag tycker känns mycket bra. Känns väldigt skönt att min eländiga torsdag är över (and done with). För er som undrar kom jag hem efter jobbet och påbörjade direkt, tillsammans med kärleken, att tillaga middagsmat. Tyvärr hann jag inte äta, fick bli tre knäckemackor för att sedan rusa iväg. På väg till mötet slog det mig att jag i all stress fullständigt glömt bort att alla i styrelsen skulle ha kaffe i termos med sig till mötet!!

Mötet förlöpte väl och jag kan erkänna att jag var glad över att vara på plats. Känns viktigt att kunna göra sig hörd. Äldre (gubbar) kan ibland vara griniga och inte förstå vikten av att barnen behöver ha lekytor i området där de bor. Min roll att representera styrelsen känns viktig (tråkigt nog). Någon måste representera barnfamiljerna tänker jag.

Smet från mötet efter 1 1,5 tim då jag skulle städa Scaniarinken efter A-lagsmatchen. Fy farao vad folk det var! Mycket folk innebär massor att städa. Städningen gick dock bra. Detta på grund av att vi var många som hjälptes åt.

Efter Scaniarinken styrde inte kosan hemåt. Jag och Marcus åkte till Malin och lastade bilen någorlunda full med kartonger, kläder och annat. Hon ska som bekant flytta hem igen. Då tid är något jag lider nöd av passade vi på att fixa ett lass när vi ändå var i Södertälje.

Väl hemma var det självklart lasta ur bilen som gällde. När klockan var närmare 23.00 åt jag middag för att därefter duscha och stupa i säng.

Således har jag under torsdagen klonat mig så gott jag kunnat. Jag har haft en fot här och en där under hela kvällen. När jag lyssnar på andra mammor så får jag en känsla av att många befinner sig i den situation som jag är i. Att många har behov av att klona sig. Det märkliga är att vi själva skapat denna situation. Vi är så duktiga, not!

Det första jag imorse efter att jag stigit upp ur min härliga säng kunde konstatera var att det behöver städas här hemma. När farao ska jag klämma in det?

Ha en toppenbra fredag alla ni som orkat läsa ända hit ned :-))


Kommentarer
Postat av: Sirpa

Anlita en städerska vettja. Avdragssgillt är det numera också om man köpet tjänsten "vitt".



Ha en skön första adventshelg!

2009-11-27 @ 09:20:45
Postat av: Marie KJ

F.d mannen skaffade städerska så fort jag flyttat ut :o) Själv vet jag inte. Hade jag massor av pengar men som det är nu skule jag hela tiden tänka vad jag skulle kunna göra för de pengarna städet kostade i stället. Det är inte städningen som är sressande tycker jag...

2009-11-27 @ 13:16:38
URL: http://systermarie.blogspot.com/
Postat av: Sirpa

Bättre att tänka på allt annat man kan hinna göra ISTÄLLET för att städa.



Vinsten med leja ut städning är inte monetär utan det är tiden man vinner.

2009-11-27 @ 15:16:01
Postat av: Maribella

Måste bara säga att jag tycker du är fantastisk som hinner med så mycket!

Du har en enorm energi och kapacitet...sluta vara så hård mot dej själv och ha dåligt samvete! Ett dygn har bara 24 timmar, det kan man (tyvärr) inte ändra på hur mycket man än vill...!



Kram

2009-11-27 @ 19:56:40
URL: http://maribellassk.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0