Från ett dåligt samvete till ett annat.

Hej hopp alla ni som hittat hit,



Dagens uppmuntran ser ni på bilden.



Dagens köp är detta lås. Köpte två stycken då jag ämnar ha en extra väska med mig till New York. Detta lås är godkänt av flygplatsen. Åker man till USA måste väskan vara olåst. Är de låsta, och de har intresse av att kika närmare i väskan, bryts väskan upp. Det vill jag inte. Inte heller vill jag släppa ifrån mig en olåst väska.

Om 10 dagar är det dags för mig och Sirpa att uppfylla drömmen om New York. Det mesta inför resan är ordnat nu. Pengar, kopia på pass och några andra måsten. Om någon som läser detta inlägg rest till New York får ni gärna tipsa om "vad som helst". Något jag funderar på är om man byter om till skönare kläder på planet under flygresan?

I dag har jag fått enormt mycket gjort, vilket känns toppen. Förutom inhandling av lås har jag även hämtat Leifs present. Är sjukt nöjd över den presenten. Tror att han kommer att bli glad. Han fyller år på onsdag.
Så otroligt kul att ge bort presenter. Jag har även varit på systembolaget och beställt årets glögg med smak av Clementin. Jag älskar glögg.

Här hemma är det städat. De damråttor som flyttat in är inte kvar. Jag har haft dåligt samvete över att jag inte prioriterat städning veckan som gått. Idag fick detta prioriteras vilket innebar att jag prioriterade bort att åka och se Marcus spela bortamatch mot Väsby. Således har jag fortsatt anledning att ha dåligt samvete. Har ett till dåligt samvete som jag går och bär på. Jag släpar lite jobbmässigt och har endel skrivgöra som måste bli gjort. Hade tänkt att åka till jobbet i fredagskväll för att jobba undan. Dock kände jag att jag inte orkade göra det. Det får ordna sig på måndag. Marcus kan nu komma hem till ett rent hem. Hemma väntar även en god middag,  och en mamma som är pigg och glad som kan heja på Sverige med Zlatan i spetsen,  istället för att ägna kvällen åt att städa.

Må så gott

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0