New York dag 2

Oh my god, vad ont i fotterna vi har :-)

Vi bor pa Manhattan vilket ar perfekt. Har ar varmt kring 20 grader. Bade Sirpa & jag har mossa och handskar med oss da vi fick veta att detta behovdes, det var kallt i NY dagarna innan vi kom. Nu onskar vi att vi haft kjol & shorts med istallet. Imorse gick vi upp kl. 07.00. Vi tog bussen till Jersey Garden ett kopcentrum (utan dess like). I 7 timmar var vi dar och shoppade loss....



Pa vag till bussen tog Sirpa denna bild.



En till bild pa vagen till bussen.



Och en till.



Lunch intogs pa detta jattelika kopcentrum. En paus fran shoppingen :-))



Tuggummin



Inte en enda mataffar fanns det i detta mall. Kundvagnar var istallet till shoppinggalna manniskor. Pa bilden ser ni Sirpa med varan kundvagn. Proppad sa det forslar. Fy vad vi handlat och handlat. Tur vi bada har extra vaskor med oss.



Bussresan till Jersey Garden tog ca 40 min. Hemresan tog dessvarre ca 2 tim p.ga. all trafik. Aldrig mer ska vi klaga pa rusningstrafiken hemma.




I filmer ser det valdigt mycket enklare ut att fa tag pa en taxi an vad det ar i verkligheten. Jag gick ut pa gatan och vinkade, men fick tji. Det fick bli cykeltaxi for 20 dollar istallet. Vart varenda ore kan jag forsakra. Vara fotter gor ont. Nu skall vi hitta nagonstans att ata en bit mat.

Bye bye





Kommentarer
Postat av: Marie KJ

Låter underbart trots ömma fötter! I-landsproblem (att ha ömma fötter pga shopping och inte för att man springer 2 mil barfota till skolan)



//Marie

2009-10-23 @ 08:57:47
URL: http://systermarie.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0