NEWBODY

Hallå där, äntligen sitter jag här framför datorn. Dagen lång och kvällen likaså. Efter jobbet var det bråttombråttom hem för att hämta hockeygrabbarna och skjutsa dem till deras andra hem "Scaniarinken". Valde att inte vänta på plats utan åkte för att uträtta några snabba ärenden. Hem för att äta Pizza medhandlad, inte hemmagjord, vem har tid ??? Mätt i magen åkte jag till Scaniarinken för att hämta hem gossarna igen. Nu sitter jag här hemma framför datorn. Nu är det helg!



Dagens inköp är ett nytt minneskort till kameran. Ett måste nu när jag snart åker till New York. Jag älskar att fotografera och vill inte känna mig begränsad i detta när jag nu ska förverkliga en av mina drömmar.



Det var inte bara grabbarna jag hämtade vid Scaniarinken. Jag hämtade även en provväska proppfylld med kläder från Newbody. I att vara hockeymorsa ingår att få in pengar till lagkassan. Häromdagen redogjorde jag för de Bingolottokalendrar jag och sonen har till försäljning. Tack Sirpa för beställningen av en julkalender. Idag tipsar jag er alla om Newbody. Jag och sonen ska sälja kläder från Newbody. Provväskan har vi till på tisdag kväll.
Varje paket kostar 150 kronor. Jag blev glatt överaskad av både priset och kvalitén. Beställningar går att göras till och med den 14 november. Leverans av produkterna sker under vecka 48 (23-24 november). Ni som är intresserade av att kika i provväskan är välkomna förbi här hemma. Ni andra som är intresserade, men inte har tid att komma förbi kan gå in på http://www.newbody.se/produkter/ för att kika på produkterna. Hör gärna av er med en beställning :-) Julklappar till bra pris. T-shirts och Hipstertrosor ska jag köpa till mig själv, för er som vill veta det...

Natti natti

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0