Ekorrhjul

Gokväll gott folk,



Efter en underbar sommar, kanske den bästa jag haft någonsin, så är jag nu åter fast i ekorrhjulet. Hoppas att denna känsla endast handlar om dagsformen, och att den är som bortblåst imorgon. - Fy fasiken vad det är trist med vardag. - Fy fasiken vad jag finner det trist att laga middagsmat. Jag skulle kunna fylla på "Fy fasiken vad trist" meningen många gånger... Men jag stoppar där.

Jag beundrar er alla som kommer hem efter jobbet och har energi. Beundrar er alla som kommer hem och kopplar av. Beundrar er alla som åker för att träna efter jobbet. Som ni säkert kan räkna ut kan "jag beundrar" meningen även den fyllas på i alla oändlighet. Själv åkte jag hem dödstrött från jobbet med lusten att lägga mig i min sköna säng och dra täcket över huvudet. Nu är jag mamma så jag biter ihop, lagar mat (för att jag måste), hänger tvätt, och tänker att jag trots allt inte vill att kvällen ska ta slut för tidigt. Att åka iväg och träna finns dock inte på kartan tyvärr.

Imorgon är en ny dag och då är dagsformen bättre och energin har kommit tillbaka till mig. Japp, så får det bli!



Kommentarer
Postat av: Marie

Tanken slår mig när jag läser din blogg, är ni inte 2 som delat på´t? Då kan du ju få varannan kväll med egentid? Jag är ensam hemma och njuter (ok, städar lite också)



Kram kram

2009-09-23 @ 20:26:06
URL: http://systermarie.blogspot.com
Postat av: mammaxtre

Marie KJ, vi renoverar här hemma vilket jag (i princip) inte alls är delaktig i. Jag kan inte bila golv eller för den delen gjuta golv, inte lägga värmeslingor , inte flytspackla. Massor händer och sker i duschrummet som jag inte skulle klara av alls. Städa kan jag ganska bra, laga mat mindre bra.



Ekorrhjulet jag hamnat i känns bara så tråkigt då det bara går för runt. Men, snart väntar New York. Tack & Lov!



KramKram

2009-09-24 @ 07:06:54
URL: http://mammaxtre.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0