Hockeykväll

Hej på er alla denna för mig sena kväll,



Jag har tillbringat kvällen i Mälarhöjdens ishall och sett Södertälje vinna över Djurgården. Träningsmatch 3 perioder x 20 min. Känner mig helt slut efter denna match. Jobbigt att vara hockeymorsa och stå på läktaren. Jösses vad spännande det är med ishockey, galet kul! Träningsmatch eller match i serien spelar ingen roll. Min hals värker efter allt hejande. Matchen bjöd på ett tempo utan dess like. Södertälje bjöd upp till dans, vilket var otroligt roligt att se. Jag är säker på att Djurgården var säkra på vinst,  och att våra  pojkar var säkra på förlust. Men som mamma (jag) sa till sonen innan matchen. - Det är först efter matchen som man vet om man förlorat eller vunnit.

Marcus ville inte bli fotograferad av sin mamma inför sina hockeykompisar. Därför fick det idag bli en bild på resultattavlan.

Skönt med sen match ikväll. Jag hann laga middagsmat, läsa saga och natta lillfisen innan jag for iväg.

Natti Natti

Kommentarer
Postat av: Marie KJ

Hälsa Marcus att han är en fegis! Jag fotade ju Axel nyss efter match. Den bilden använder han både på msn och Facebook. Axel behöver rensa garderoben, kanske det blir en kasse till Marcus, den enda vi känner av samma kön och lite mindre.

Sitter och inväntar kvällens inlägg :o)

2009-09-17 @ 21:13:54
URL: http://systermarie.blogspot.com/
Postat av: Mammaxtre

Marie KJ, det ska jag hälsa honom. Kläder tages tacksamt emot. De kläder han fick förra gången kom till användning. Kram

2009-09-17 @ 21:44:28
URL: http://mammaxtre.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0