Kvalitetstid med barnen

God morgon, här kommer då gårdagens inlägg. Kom hem så sent igår kväll  och valde att prioritera bort bloggandet.



När man har tre barn och arbetar heltid är det svårt att få kvalitetstid med sina barn. Då får man passa på att ha kvalitetstid exempelvis i bilen på väg till eller ifrån hockeyträning (om man är ensamna i bilen). Igår kväll passade jag på att ha lite kvalitetstid med mina två äldsta barn. Då gick vi inte på bio eller restuarang, vi åkte till Scaniarinken, och ifrån (såklart) Då får man veta hur läget är, att det inte finns tid för tjejer, vad som hänt under dagen, inställning till kommande match och en massa annat.



Malin bestämde sig för att hålla mig sällskap i Scaniarinken. Trevligt (när hon väl hittat dit!) I slutet av träningen begav vi oss till Ica Maxi för att handla. Hon passade på att handla. Hon kom på att det inte var så tokigt att handla med mamma och få skjuts hem med varorna istället för att släpa. - Så här kan vi ju göra varje vecka!?

Således grep jag igårkväll efter halmstrån när det gäller kvalitetstid med mina äldsta barn. Jag är nu uppdaterad på än det ena och än det andra. Alla sätt är bra utom de dåliga tänker jag.

Bra saker med kvällens hockeykörning. Kvalitetstid med mina äldsta barn. Titta på Marcus träning, vet att han uppskattar det. Ica Maxi. Läste en bok i väntan på att träningen skulle börja och Malin skulle komma.

* jag är medveten om att kvaliteten på bilderna i dagens inlägg (inte heller) är bra. Malin menar att det är en handhavande fråga. Jag ska be Marcus titta på inställningen....

Ha en bra fredag.


Kommentarer
Postat av: Maribella

Bra utnyttjande av tid! Både tid med barnen och med dej själv!

Hoppas ögat är OK så att du klart och fint kan se det underbara vädret!!

Kram och ha en trevlig helg!!

2009-09-11 @ 09:06:49
URL: http://maribellassk.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0