Antiklimax

Hej på er,

För denna dag hade vi sådana trevliga planer. Dagiset är stängt och med anledning av det är jag ledig. Idag skulle dagen tillbringas tillsammans med Gisela och barnen. De skulle komma hem till oss. Dagen skulle ägnas åt att åka snowracer i pulkabacken. Till lunch skulle det bjudas på våfflor med sylt, grädde & glass. Till efterätt skulle Lussebullar och peppakakor stå på menyn. Som vi sett fram emot denna fredag! Oturligt nog blev det inte som planerat då Rebecka insjuknat. Ordet antiklimax är beskrivande för vad som blev av här hemma när nyheten om att dagen inte skulle bli som planerat.

Lillfisen ville plötsligt ingenting. Inte gå till pulkabacken, inte äta lunch osv. Istället för en dag med fart och fläkt med trevligt sällskap blev det en dag hemma. Jag har städat. Det kan man alltid göra. Jag har bläddrat i tidningar, legat i soffan och kopplat av. Är nu rädd för hur min svanskota ska klara av resten av dagen och kvällen när dagen blev för stillasittande. Melker har även han kopplat av, mestadels i soffan.

Tråkdagar kan ibland vara extremt sköna. Kan riktigt längta efter en sådan dag. Ibland kan en tråkdag också leda till att man känner att den blir lite för tråkig. Jag får trösta mig med att det ibland måste vara lite tråkigt för att man ska uppskatta det roliga. Att gå hemma i långkalsonger en kall fredag kan vara helt ok. Men, vad tråkigt att Rebecka blev sjuk. Det tycker jag också. 

Nu nalkas det eftermiddag och jag ska snart förbereda middagsmaten. Ikväll har jag hockeykörning. Min tur att hämta grabbarna på Scaniarinken efter träning. Innan jag tar tag i matlagning ska jag läsa några sidor ur en bok.

Igår jobbade jag halvt ihjäl mig. Något jag inte har gjort idag. Den ena dagen är inte lika den andra :-)

Jag och lillfisen vill att Rebecka ska krya på sig. Kanske, kanske kan vi ses i helgen. Vi håller tummarna.

Må så gott




Kommentarer
Postat av: Marie KJ

LottaPotta! Menade du allvar om taxfree katalogen? Kolla på nätet och lämna en beställning om du vill att jag ska ha handla åt dig!

https://shop.inflightservice.se/iwos/shop/WebshopStartPage.aspx

2010-01-08 @ 15:07:40
URL: http://systermarie.blogspot.com/
Postat av: Marie KJ

Ok, länken verkar inte funka men jag har köpt en flygstol av Fritidsresor.

http://www.fritidsresor.se/36665/braattveta/Taxfree-och-tullfragor/

Kanske denna går bättre!

2010-01-08 @ 15:09:39
URL: http://systermarie.blogspot.com/
Postat av: Mammaxtre

Marie KJ, du är för gullig! Jag menade inte att jag ville ha katalog för att du ska handla åt mig :-)

Vad jag menade var att det är så himla härligt att få hem, och bläddra i en taxfreekatalog. Känslan av att vara på väg. Men nu när du ändå erbjudit dig kanske jag vill att du ska handla en Hypnose till mig. Ska fundera på om jag ska ta mig råd. Tack snälla!

2010-01-08 @ 21:19:14
URL: http://mammaxtre
Postat av: Giggi

Håller fullständigt med, vilket antiklimax. Vi får se hur det fortlöper, dessvärre är vi på väg till akuten med R eftersom hon verkar ha fått lunginflammation. Jag hör av mig under dagen och berättar vad som sas. Kram G

2010-01-09 @ 09:20:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0