Boktips

Hej på er alla bloggläsare som hittat hit, ikväll ska jag bjuda på ett boktips.



Denna bok köpte jag till Marcus när han var liten. Den kom att bli vår favoritbok. Jag är så glad över att jag inte gav bort den eftersom livet berikades med en sladdis. Nu har denna bok kommit att bli även Melkers och min favoritbok. Boken är skriven av Eva Dahlgren (sångerskan). Hon skriver fantastiskt bra. Språket är underbart.



Bilderna i boken är superfina. Något utöver det vanliga. Skådespelarna Rickard Wolf, Katarina Ewerlöf och Björn Kjellman är hundar i denna bok.

Denna bok kan jag låna ut, men kommer inte att ge bort. Jag ämnar spara den. Någon gång i framtiden hoppas jag på att bli både mormor och farmor (inte än dock). Då ska denna bok plockas fram. Då ska jag läsa Lars Urban och Pudelstjärnorna för mina barnbarn.

Eva Dahlgren har skrivit en fortsättning på denna bok. Den vänder sig till lite äldre barn. Jag har den också men den väntar vi med. Lillfisen måste bli ett eller två år äldre. Idag skulle han inte ha behållning av den.

Må så gott

Kommentarer
Postat av: Livet med tre, Maria

Vilken ålder passar den här boken ? Ser mysig ut :-)



Sv: Ja alltså.. mysig kanske var fel ordval. Polygami är nog aldrig mysigt och jag vill inte dela min man heller men serien i sig och karaktärerna måste jag nog säga är.. Ledsen hittar inget bättre ord än just mysig ;-)

Kram Kram!

2010-01-13 @ 09:16:54
URL: http://livetmedtre.blogspot.com
Postat av: Anonym

Maria, boken passar från ca 4,5 år. Min son blir fem år imorgon, han började uppskatta denna bok för ungefär ett halvår sedan. Roligt att läsa böcker som även vi vuxna har behållning av.



När det gäller ordet mysig, så tror jag nog att jag förstår :-)

2010-01-13 @ 18:07:21
URL: http://re.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0