Födelsedagsnerver?

Gokväll på er, sitter hemma i mitt fina kök och skriver kvällens inlägg. Trött så det förslår är jag. Längtar tills det är dags för mig att sova. Kvällen har ägnats åt montering och inslagning av presenter. Vi har ett födelsedagsbarn i familjen att fira imorgon. Idag har jag varit på utbildning i Liljeholmen. På tunnelbanan när jag var på väg hem hände något märkligt. Fick mig att fundera på hur många av oss som egentligen gör rätt för oss genom att betala för resorna med tunnelbanan. Fyra väktare steg ombord i vagnen bredvid den jag befann mig i. Innan dörrarna hann slå igen var det (för) många i min vagn som steg av i en hast. De verkade vara rädda för att åka dit vid en kontroll. När jag steg av tunnelbanan vid min station hörde jag flera som pratade i sina mobiltelefoner och redogjorde för hur skraja de blivit när väktarna steg ombord för biljettkontroll. Att det händer att folk plankar det vet man, men att så många verkar göra det kunde jag aldrig tro.

Paus

Nu har jag tagit hand om vår blivande femåring som kräkts ned både sig och sin säng. Har duschat honom, bytt lakan, satt på en tvättmaskin och nattat honom. Han säger att han inte är sjuk och att han VILL gå till dagis imorgon.
Födelsedagsnerver eller magsjuka, det är frågan det...

Natti natti

Kommentarer
Postat av: Sirpa

Plankare av alla slag är en vidrig företeelse som vi övriga som gör rätt för oss får dra lasset för. SL:s kampanj om detta just nu är så klockren.



Hoppas Melker bara drabbats av födelsedagsnerver (fast vinterkräksjukan går...). Hälsa krya på sig till honom.

2010-01-14 @ 07:46:13
Postat av: Marie KJ

Hoppas att det inte blev mer kräkningar och att födelsedagsbarnet är friskt i dag igen! Tänk vad åren går!

2010-01-14 @ 08:06:25
URL: http://systermarie.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0