Sönerna vann över mig

Sent omsider kommer här ett inlägg.



Efter en lugn förmiddag hemma for jag och Marcus till Torvalla ishall då det var dags för bortamatch mot Haninge. Melker stannade hemma med sin pappa. I väntan på tid för avsläpp tog jag en lång promenad. En frisk och kall promenad med en sol som sken så vackert. Mot slutet av promenaden ringde Gisela och höll mig sällskap. Tack för pratstunden, det var trevligt. Trevligt var det också med en varm kopp kaffe i cafeterian innan det var dags för match. Jag behövde tina upp innan det var dags att ställa mig i en kall ishall



Matchen slutade med förlust med 1-4. För ovanlighetens skull fick alla kedjor lika mycket speltid. Även med en man kort på isen fick tredje femman spela. Bra och kul tycker jag. Pratade med en av mammorna innan matchen om hur allvarligt hockeyn har blivit jämfört med förr. Jag tycker så synd om de spelare i laget som tränar men ändå inte blir uttagna till match.



Marcus fick skjuts hem av en annan hockeymamma. Jag kunde därför åka till Ica Maxi tidigare än beräknat, tack Päivi! Dagens uppmuntran till mig själv ser ni på bilden :-)



Efter en god middag ( som jag lagat, lyckades även igår, inte illa för en som inte kan laga mat och inte har intresse) så spelade jag och mina söner Bowling  med vårat Wii spel. Hur kul som helst! Svår med tekniken i början för mig och Melker, med det ordnade sig efter en stund. Som ni kan utläsa av bilden ovan så vann båda sönerna över mig :-)

I skrivande stund sitter jag och min äldsta son i soffan. Jag bloggar och sneglar på tv.n. Han spelar spel på sin Ipod Touch och sneglar på tv.n. Nu började Paradise hotell, och Marcus slutar plötsligt spela spel ???

Ha en fortsatt trevlig kväll.


Kommentarer
Postat av: Giggi

Visst känns det lite märkligt när en 4 åring, iofs väldigt nära 5, slår en i TVspel. Samtidigt är det härligt på något sätt, man blir lite stolt över de. Känner igen mig i det. Härligt med tulpaner, idag ska julen städas ur här hemma. Ska kanske unna mig en bukett också.

2010-01-10 @ 07:07:16
Postat av: Mammaxtre

Giggi, bland det första Melker sa efter att ha vaknat var - ska vi spela bowling :-)



Klart du ska unna dig en bukett tulpaner. Du som för övrigt alltid har färska blommor hemma. Har han (din blivande make) slutat skämma bort dig plötsligt?



Hälsa till Rebban från oss.

2010-01-10 @ 08:04:18
URL: http://mammaxtre.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0