Helt otroligt!

Hej på er, Jag har av olika anledningar haft en dag som varit sisådär. Inte blev det bättre när jag kom till dagis och skulle klä på Melker sin overall. Den var borta,igen! Overallen var borta, vantarna och mössan likaså. Vad är det för fel på folk som tar annans barns kläder istället för sitt eget barns kläder. Har föräldrarna inte koll på vilka kläder deras barn har? Har föräldrarna inte koll på vilken storlek deras barn har? Samma familj som tog fel overall med sig för lite sedan, har nu gjort det igen. Fröken Vera ringde dem och till henne hade mamman sagt - åh, har vi tagit fel igen! Melker fick gå hem utan vinteroverall. Extra mössa var bra att det fanns i hans låda. Halsmojängen som också låg inne i overallen den var urpockad och lagd i annan pojkes låda. Nu ska ni veta att de är inte identiskt lika dessa overaller. De skiler sig klart från varandra. Vidare är det stl 122 i Melkers overall och stl 116 i den andra pojkens overall. Melker har luva på sin overall, det har inte den andra pojken. Båda är dock svarta. Nu har mamman lovat att lämna den åter imorgon. Förra gången det hände sa de samma sak. Dock höll de inte löftet.

Till er som undrar om jag inte märkt kläderna så kan jag meddela att kläderna är märkta med min sons namn.

Dessutom går det löss på dagis vilket innebär att nu måste kläderna tvättas innan min Lillfis får använda dem igen.

Helt otroligt!

Kommentarer
Postat av: Livet med tre, Maria

Men FYYYYY vad irriterande! Det har hänt mig en gång när mellanbarnet gick på dagis.. att nån annan gått hem i hans skor, var oxå mitt i vintern. Väldigt konstigt tycker jag oxå.. Att man inte har bättre koll. Hmmm.. Hoppas ni får tillbaka den snabbt.

Kram Kram

2010-01-11 @ 23:11:56
URL: http://livetmedtre.blogspot.com
Postat av: Marie KJ

Kan man gissa att det är en pappa som tar fel kläder. Svårt att tänka mig annat. Såg du på familjen annorlunda i går. 10 barn och hon vill att alla ska ha samma pyjamas tema :o)



Kram Kram

2010-01-12 @ 07:52:36
URL: http://systermarie.blogspot.com/
Postat av: mammaxtre

Maria & Maria, overallen fick vi tillbaka som utlovat dagen efter. Mössan och halsmojängen fick vi inte tillbaka. Idag bli det därför till att be de stackars fröknarna om hjälp (igen). Och ja, det är en stressad papa som hämtar sitt barn och lyckas med konsten att ta fel kläder med sig hem. Suck!

2010-01-13 @ 06:45:29
URL: http://mammaxtre.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0