Bråkiga barn

Papporna begav sig ut tidig morgon för att fiska. Melker och Max vaknade 06.20. Det var då ett mindre världskrig utbröt. Så trist och tråkigt... Två busungar av mer eller mindre samma skrot och korn, som började bråka och som inte kan konsten att prata tyst! Inte kul, inte kul alls faktiskt. En skitmorgon helt klart!



Efter att vi ätit frukost tillsammans med papporna som kommit åter från sin fisketur, valde papporna att ta med sönerna ut på en fisketur. Tack för det!

När de steg i båten och gav sig iväg snabbade jag mig att ta ut dynan till solstolen. Jag ville njuta av att endast höra vinden och båtarna som puttrar förbi. Jag ville njuta av solens strålar.  Det var en efterlängtad och välbehövlig paus. Jag behövde vila från bråkiga barn.

Efter ca två timmar i solstolen kom storfiskarna tillbaka och bråkandet fortsatte (suck!).





Efter att ha ätit härliga våfflor till lucnh valde jag att gå iväg med grabbarna för att bada. Papporna kom och höll oss sällskap.



Marcus i hammocken.



Bråkiga pojkar med en urgullig Maja i Hammocken. Anne-Marie och Maja kom till oss på landet under eftermiddagen. Hela familjen Westberg är nu hos oss. De stannar kvar över natten



Här ser ni Robban och Anne-Marie i vårat kök. De bjöd på middagsmaten idag. Något jag verkligen uppskattade.
Hur ofta är det ens gäster som står för middagen:-)

De mindre pojkarna körde idag slut på mig. Vad det är jobbigt att vara arg mest hela tiden. En mycket bråkig dag tar snart slut. Hoppas förstås på en bättre morgondag. Således förstår ni att bilderna på dessa två busungar i detta inlägg ljuger. Så goa och rara som de ser ut har de inte varit.



Dagen blomsterbild.

Hoppas att ni alla som läser detta inlägg sluppit ifrån en bråkig lördag.





Kommentarer
Postat av: Marie KJ

Här finns inga bråkiga barn, bara stillasittande. Vet inte vilket som är bäst/sämst.

Gud så glad jag blir att du hänkar. Klart du får 1 dags semester! (torsdagen kan man ju jobba ½a) Maila nu passnummer och vad de nu skulle ha för uppgifter till Åsorna!



Kram

2010-07-04 @ 08:53:36
URL: http://systermarie.blogspot.com/
Postat av: Garbo och jag

Suck Jag känner igen dessa bråkdagar...



Men ni verkar ha toppenvänner som fixar maten. :D



Hoppas de små liven är lite mer eniga idag. ;-)

kramkram

Ullis

2010-07-04 @ 12:52:53
URL: http://garboochjag.wordpress.com/
Postat av: mammaxtre

Marie KJ, jag förstår vad du menar. Men jag kan försäkra dig att bråkiga barn förstör och söndrar och gör en till en mamma som går och lägger sig med känslan över att vara en mamma som inte orkar. Valencia blir trevligt. Måste be om semester fler dagar än en. Måste kompensera dåligt samvete. Kram kram



Ullis, Vi har topenvänner, det har vi verkligen. Vad skönt att höra att bråkiga barn känns igen. Jag tror att många gör det fastän många inte skulle erkänna detta. Kramkram

2010-07-04 @ 21:46:06
URL: http://mammaxtre.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0