Feel good

Idag var det dags för mig. Dags för mig att hålla en föreläsning för en för mig okänd arbetsgrupp om samverkans dialog. Det var dags för mig att bli bedömd av en handledare. Målet för denna arbetsdag, på annan ort, var att bli certifierad i dialoghandledning för samverkansgrupper. Vilket jag tack och lov blev. Det känns så bra att ha detta avklarat innan sommarsemestrarna och innan jag börjar på nytt jobb. Jag ger mig själv en klapp på axeln och säger bra jobbat! En riktig feel good känsla.

Förutom en extrem huvudvärk har dagen även innehållit en portion av dåligt samvete. Marcus som har barmarksträning denna och nästa vecka innan sommaruppehållet hade ingen skjuts hem från kvällens träning. Jag som var uppbokad på annat var förhindrad att hämta för att skjutsa hämta hem honom. Han fick därför åka kommunalt.  Detta har jag dåligt samvete för, fastän jag vet att jag inte borde.

Jag prioriterade att, som planerat, träffa tjejerna på stan för middag samt bio. Valde således att inte boka av detta för att hämta sonen i Södertälje. Jag har körningen till- och från träningen både onsdag och torsdag. Det dåliga samvetet snappar ni läsare inte upp alls mellan raderna va?



Jag har avnjutit en god middag och gått på bio tillsammans med Sirpa, Viktoria och Helene. Marie B och Karren fattades oss. Hela det gänget utgör tjejligan. För nya läsare kan jag berätta att vi hållt ihop sedan gymnasietiden.

Sex and the city föll oss alla fyra i smaken. Den var rolig, allvarsam och romantisk. Kvällen gav även den en feel good känsla.

Dagens reflektion:
Den 22 juni 2003 begravdes min pappa. Vissa datum bär man med sig genom resten av sitt liv. Vissa datum glöms aldrig bort.


Natti Natti


Kommentarer
Postat av: Garbo och jag

Grattis och jättebra jobbat med kursen i dialoghantering! Jag känner igen mig i att det känns bäst att ha sånt gjort innan semestern.



Vad gäller barnen och det STÄNDIGA dåliga samvetet så ska jag ha ditt mycket goda exempel i åtanke nästa gång jag tvekar vad jag ska prioritera.



Vi väljer allt som oftas barnens väl och ve i första hand. Och självklart ska det vara så. Men vi får inte glömma bort oss själva, våra egna behov och vårt välbefinnande. Så därför, tummen upp för ditt val att vårda dig själv och relationen till dina tjejkompisar framför att skjutsa sonen.



Näää, inget dåligt samvete! Bort med det. Du blir dessutom säkert en ännu bättre mamma efter en stund i goda vänners lag.



kramkram

Ullis

2010-06-23 @ 03:11:26
URL: http://garboochjag.wordpress.com/
Postat av: Sirpa

Tack för igår!

Dåligt samvete måste man lära sig "sopa under mattan". Se det positivt istället, att sonen förr eller senare måste lära sig att ta mer eget ansvar, i detta fall genom att ta sig från punkt A till B.

Tänk också på hur många hundratals gånger du redan lämnat/hämtat...

2010-06-23 @ 07:37:23
Postat av: Frida-Fantastiskamamman

DU förtjänade en mysig kväll & sonen klarade sig galant med kommunalt;)

Ja du vissa datum finns för alltid intristade i minnet!!

Kramar till dig<3

2010-06-23 @ 20:33:23
URL: http://fantastiskamamman.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0