M. som i



M. som i Malin som i min snart 20-åriga dotter kom idag hem på besök. Hem för att hämta klänningar, och för att träffa mig såklart. Kakor och bullar hade hon med sig. Drack kaffe gjorde vi medans vi snicksnackade om än det ena å än det andra. Vi gjorde därefter sällskap till Skärholmen då vi båda behövde göra diverse ärenden. Jag för min del har två födelsedagsbarn att fira framöver. Nu är presenterna inhandlade. Skönt att bocka av på att göra listan.

Hemma har jag hunnit med en hel del. Jag har bläddrat i blanka tidningar, rensat ogräs i båda mina rabatter, rensat ogräs mellan plattorna på framsidan, pratat med Gisela i telefonen och dammsugit hela huset. Lapat sol hade jag gärna gjort, men sådant väder bjöds det inte på idag.

Jag har också lyckats med att bryta mot mitt godisförbud. Blev så sugen på godis. Hade inget eget och började leta runt som värsta missbrukaren. Melker har massor med godis här hemma. Ta godis från honom kändes inte aktuellt. Till slut hittade jag lite godis i våra gömmor :-)

På flyplanet till Spanien åt jag godis. Där och då bestämde jag mig för att ge mig själv godisförbud. Det gick jättebra. Ända tills idag, om man bortser från chipsen som jag åt igår då förstås...

Att vara ensamen hemma innebär inte bara att man äger makten över fjärrkontrollen. Man får plötsligt möjlighet att bara vara. Jag har sådan lust att gå på bio. Jag vill så gärna se Sex and the City. Dock har jag bestämt mig för att inte gå på bio ikväll. Lite för sorgset att gå själv.



M. som i Melker som i min 5 1/2 årige son har jag idag pratat med i telefonen två gånger samt även fått ett mms ifrån (bilden ser ni ovan) Han har badat idag. Honom får jag träffa imorgon. Jag längtar så!



M. som i Marcus som i min femtonårige son har jag inte hört något ifrån idag. Honom får jag allt slå en signal.
När jag och Malin var inne i butiken Sisters tänkte vi extra på honom när vi såg denna bild på Malin Åkerman. Varför får ni själva lista ut :-) Även Marcus kommer hem imorgon. Det blir bra det.

Det är ovant för mig att vara ensamen hemma. Har kluvna känslor över detta, helt klart.

Må så gott mina läsare


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0