Melker valde...

Melker fick välja, och valde att vi skulle gå på familjemiddagen på dagis, en liten stund. Och att vi därefter skulle fira födelsedagsbarnet. Jag valde då att vara lyhörd för Lillfisens önskning. Kvällens möte om hockeyn prioriterades således bort.



Jag och Melker gick på familjemiddagen på dagis. Så här fint var borden dukade. Vi satt utomhus och avnjöt barnens sång och god mat. Endast 8 familjer var representerade. Väldigt få, men ändå väldigt lagom.



Medans vi var på dagis ägnade sig födelsedagsbarnet åt att göra en god tårta och laga god middagsmat.



Dagen till ära kom Malin och hennes Stefan hem och åt födelsedagsmiddag. Således har familjen varit samlad här hemma ikväll. Efter god mat och uppträdande av Melker blev det födelsedagsfika kombinerat med att alla grabbarna spelade Bowling (WII).

Vi inledde morgonen med att sjunga för födelsedagsbarnet, presentöppning och med att äta tårta till frukost. Vi har alltså, ätit tårta två gånger denna dag :-)

Fastän det inte är min födelsedag fick även jag en present. Den fick jag av födelsedagsbarnet, dvs min sambo. Jag blev väldigt glad. Bild kommer en annan dag, i ett annat inlägg :-)

Natti Natti 


Kommentarer
Postat av: Elin - Ett hus till oss

Vilken otroligt mysig dag. vad härligt att du också fick present :)



Kram Elin!

2010-06-10 @ 20:16:04
URL: http://etthustilloss.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0