Lördag & Söndag

Lördag



Väckarklockan ringde kl. 05.15 med anledning av att jag skulle skjutsa Marcus till Moraberg. Han fick möjlighet att lifta med en hockeypappa till Tibro Cup. Roligt för honom att få hänga med laget i helgen fastän han inte får spela.

Efter frukost åkte vi till Scaniarinken då det var dags för skridskoskola. Melker är inte överförtjust i denna aktivitet. Vi är inte helnöjda med upplägget då vi finner ledarna på isen för unga. Ingen struktur finns det heller. Ingen som tar hand om barnen som behöver vägledning på isen. Därför har vi bestämt oss för att det blir hockeyskola från och med nästa helg. 

Väl hemma igen var jag på ett urdåligt humör. En tråkförmiddag och detta bigtime. Har med min eventuella strejk att göra :-). Fick hjälp med städning av huset, vilket var skönt.



Efter att huset städats bestämde vi oss för att åka till landet. Där fanns ingen snö.



Dagens båtbild.



Det mesta är visset men denna fina lös upp. Lördagkvällen blev ljusår från förmiddagen. Tack och lov!

Söndag



Efter en skön morgon fick vi den äran att vara hundvakt till Ebba. Ebba tycker inte om regn.



Hemma igen efter att ha varit ute i regnet såg jag att hon hade ett fodrat regnplagg bland hennes saker. Som jag skämdes över att ha låtit henne vara ute i regn utan detta plagg. Hon såg inte ut att vara glad på mig :-(

Trots att regnet vräkt ned hela långa dagen, vilket innebar att jag inte prioriterade varken att rensa ogräs eller en löprunda, så har dagen varit en toppenbra dag. Jag har tagit det lugnt, byggt med lego samt även läst några sidor ur en bok som jag började med för länge sedan. 



Inhandlat en födelsedagspresent till Leif har vi också hunnit med idag. Leif är bortrest och kommer hem på tisdag. Han har nu en present som väntar på honom. Presenten placerade jag på hans nattduksbord. Hoppas att han skall bli glad. På Albins tobak i Trosa hittade jag denna fina värmeljushållare. Två stycken fick följa med hem till landet. De passade perfekt!

Nu är vi hemma i radhuset igen. Fyra av fem familjemedlemmar sitter i soffan. Alla ägnar sig åt olika saker. Vi har det bra.

Kommentarer
Postat av: Åsa

Jisses, det var i tidigaste laget! Verkar dock som om helgen ordnade upp sig till slut!

2010-10-24 @ 19:18:35
URL: http://asa-s.blogspot.com
Postat av: Anna

Snygga värmeljushållare!

Du hann me en hel del i helgen.

Kram Anna

2010-10-25 @ 07:01:43
URL: http://annaadanirsvardag.blogspot.com
Postat av: mammaxtre

Åsa, tidigt är bara förnamnet. Tack och lov ordnade det upp sig.



Anna, jag blev förälskad i värmeljushållarna.



Tack tjejer för era kommentarer.

2010-10-25 @ 20:25:39
URL: http://mammaxtre.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0