Bilköer

I natt har vi haft gäster i form av två hockeyspelande femtonåringar. Den tidiga morgonmatchen gjorde att övernattning hos oss underlättade för dem och deras familjer då de inte bor nästgårds.

Imorse väcktes jag av väckarklockan kl. 04.00. Jag gick upp för att ordna grötfrukost till grabbarna. Klockan 04.45 väckte jag dem för att klockan 05.15 skjutsa dem till ishallen.

När jag släppt av dem for jag tillbaka hem för att förbereda inför att åka till dagis och arbete.

Efter en dag på jobbet (följde matchen via cuponline) tog jag tåget till Östertälje där jag blev upplockad av min sambo. Min bil som varit på verkstad (efter sommarens missöde) skulle hämtas.

Väl hemma skulle vi äta god mat. Mat som som jag för övrigt hade beställt av min sambo. Då ringer telefonen och det visade sig nödvändigt för mig att skjutsa grabbarna till ishallen då det var tokköer och papporna som skulle hämta inte hade någon chans att hinna. Eländiga bilköer!

Det vara bara till att klä på sig och lämna hemmet fastän jag precis kommit hem. Köerna gjorde att jag inte kunde ta mig hem från ishallen efter att ha lämnat grabbarna. Något som innebar att jag inte fick äta middag med de mina :-(

Jag väntade ut köerna någon timma innan jag vågade åka hemåt igen. Nu sitter jag här hemma. Trött så trött. Mina ögon är rödsprängda och jag skulle behöva Clear eyes :-)

Kvällens match är försenad med 1 tim och 15 min vilket innebär att matchen som skulle ha börjat kl. 21.00 börjar kl. 22.15 istället.

Jag får således en liten stund hemma innan det är dags att bege mig till ishallen igen. 

Jag älskar ishockeyn och jag hoppas att Marcus skall spela i många år till. Men just precis nu känner jag mig väldigt trött. Inte på hockeyn, men på att mitt liv går i en hastighet som kan jämställas med x2000. 

Ikväll har jag funderat på det där med egentid och att motionera. Jag har kommit fram till att det ibland är mycket svårt att ta sig tid. Så tråkigt med känslan av att börja om från början var gång jag prioriterar en löparrunda.

Å andra sidan lever jag mitt liv i en väldig hastighet. Kanske kan det jämställas med motion :-)


Nej, nu ska här laddas så att jag orkar heja fram grabbarna på isen ikväll. Match mot Djurgården. Men först skall här hängas tvätt.......

Trevlig helg önskar jag er alla som besöker min blogg.

 

Kommentarer
Postat av: Grodmamman

Känner igen det där med att livet går som X2000 och även detta du skriver om motionen. Hoppas att vi båda snart får tid till att prioritera oss själva!:)

Ha en bra helg och lycka till i hockeyn!

Kram

2010-10-01 @ 21:04:48
URL: http://grodmamman.blogspot.com
Postat av: Maribella

Hoppas du har något att fördriva tiden med i köerna, kanske matplanering eller annat "nyttigt". Har förresten fått första leveransen av Linas matkasse - mycket positivt överraskad! Gott och varierat!



Ha en skön helg!

2010-10-02 @ 10:14:32
URL: http://maribellassk.blogspot.com
Postat av: 2BarnsMamman

Visst är det svårt att hitta den där egentiden ibland och att prioritera sig själv när man så gärna vill ställa upp för barnen! Förhoppningsvis kommer vår tid också :) Kram kram

2010-10-02 @ 22:27:42
URL: http://ihuvudetpamamma.blogspot.com/
Postat av: mammaxtre

Grodmamman, Tid att prioritera sig själv vore trevligt. Jag längtar efter att bara få vara. Dte är mycket nu... Ha det gott.



Maribel, jag har ännu inte beställt Linas matkasse. har funderat på det, men jag är så dålig på att laga mat. Därav min tvekan.



2Barnsmamman, om jag prioriterade bort eller lejde ut städningen. Då skulle allt se annorlunda ut för mig. Detta tål att funderas vidare på. Det handlar väl i grund och bottenom att skapa sig tid.

Tiden kommer :-)

2010-10-05 @ 05:44:08
URL: http://mammaxtre.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0