Carolina Gynning

Hej på er alla,

En skön latmans söndag lider mot sitt slut. En söndag innehållandes både regn och sol. Samt mycket, mycket mer förstås :-)



Imorse började jag läsa denna bok skriven av Carolina Gynning. Jag fick den i födelsedagspresent av Malin och hennes Stefan. Jag sträckläste den. Boken visade sig vara en riktig bladvändare. Den innehåller en massa sex, narkotika och en hel massa otrevligheter. Men, den belyser också en hel massa om hur det kan vara när man som ung känner sig osäker och hur det kan bli när det inte finns någon sund trygghet att luta sig emot. Jag gillade boken jättemycket. Klart läsvärd.

Som jag är glad att jag aldrig varit i närheten av detta liv som speglas i boken. Och så trist att tyvärr många, säkert för många, har det.



Melker tog sig en simtur tillsammans med sin farmor under eftermiddagen. Det är en fröjd att se dessa två tillsammans.



Dagens båtbild. En båt från Tyskland.

Dagens reflektion: När jag såg Melker simma tillsammans med sin farmor. När jag såg deras samspel i vattnet, hur roligt de hade. Då kom jag på att jag aldrig simmat/badat med min farmor.

Hur är det mer er kära läsare, har ni simmat och badat med era mor- eller farföräldrar?

Må så gott

Kommentarer
Postat av: Marie KJ

Nope, inte med farmor i all fall, möjligen med mormor men jag tror faktiskt inte det. Men jag hade en fin kontakt med min mormor även om vi inte badade :o)

2011-07-10 @ 20:40:55
URL: http://systermarie.blogspot.com
Postat av: Monica

Nix jag tror aldrig heller att jag badat med varken farmor eller mormor. En rolig reflektion och som blivande (förhoppningsvis) farmor hoppas jag kunna göra det eftersom jag älskar att bada.



Carolinas bok har jag inte varit så sugen på men jag får kanske tänka om!!!

Ha en skön söndagkväll!



KRAM

2011-07-10 @ 20:57:19
URL: http://Vilda tankar
Postat av: Maribella

Nej - jag har aldrig badat med min farmor. Men jag tror jag kan frambringa ett par badminnen med min mormor.....om jag letar långt bak i minnet!



Kram

2011-07-10 @ 22:26:13
URL: http://maribellassk.blogspot.com
Postat av: tre nyanser av vitt

Hej

Vad kul med boktips! Tack! Mysigt att bada med sin farmor/mormor. Härliga sommarbilder.

Må så gott

Kram marie

2011-07-10 @ 22:40:17
URL: http://www.tre-nyanseravvitt.blogspot.com
Postat av: Lotta

Jättebra med boktips. Jag väntar nästan alltid på pocketversionen numera ;)



Min farmor badade jag med. Framförallt satt hon tålmodigt och tittade på mig och min kusin när vi plaskade runt. Hon älskade att sola och gick en gång i veckan och simmade i en simhall och bastade + att hon sedan gick till frissan och gjorde sitt hår. Så skulle jag också vilja pyssla om mig själv när det kanske inte är lika enkelt längre att få allt på plats.



Så jag har många fina badminnen med min farmor, inte så att vi lekte i vattnet men vi var tillsammans. Mormor har jag aldrig badat med.



Fin tanke! Väckte känslor hos mig....



Kram!

2011-07-10 @ 23:59:44
URL: http://charmigacharlie.blogspot.com
Postat av: A House With A View

Tack för boktipset!! Jag har inte badat ihop med min mormor men minns att när jag var liten så solade hon på stranden när jag badade. Efter en för hastig rusch i vattenruschbanan svimmade jag varav min mormor blev så rädd att hon också svimmade, haha. Det var allvarligast för mormor hälsa än vad det var för min...



Kraaaaaaaaaaaaaam aka



Kraaaaaaaaaam aka

2011-07-11 @ 00:26:01
URL: http://[email protected]
Postat av: Ting o Tankar

Tack för boktipset.

Gillar dina båtbilder!

2011-07-11 @ 08:18:16
URL: http://c-ltingotankar.blogspot.com
Postat av: Anna

Tack för boktipset!!

Har bara haft farmor i livet men har aldrig badat med henne men vi har haft ett speciellt band mellan oss, jag åkte alltid till farmor på mina lov :)

Kram

2011-07-11 @ 10:37:24
URL: http://annaadanirsvardag.blogspot.com
Postat av: Ett rött monogram

Det ser mysigt ut när dom badar, jag har aldig simmat ihop med mormor eller farmor. Jättefin båtbild har du också, och tack för boktipset.

Kramar

AnnaMaria

2011-07-11 @ 10:45:18
URL: http://ettrottmonogram.blogspot.com
Postat av: 2BarnsMamman

Visst är det härligt att se barnen tillsammans med sina mor/farföräldrar! Här är det mormor och morfar som badar och leker med bzrnen! Kram kram

2011-07-11 @ 21:13:37
URL: http://ihuvudetpamamma.blogspot.com/
Postat av: Lisa

Hejsan, vad skönt ni verkar ha det! Barnen badade igår på en härlig badplats ett par mil härifrån. Vädret var molnigt och blåsigt men så fort solen kikade fram blev det varmt och skönt. Jag badade inte, men nästa gång så :)

2011-07-13 @ 12:20:02
URL: http://www.majamyra.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0