Motion

Hej alla mina läsare,

jag har nu sovit på saken och kommit fram till att klänningen nog måste bli min :-) Tack söta ni för era rara kommentarer. Nu är den stora frågan rosa eller knallblå. Svåra beslut att fatta....



Som det har regnat i Trosa idag.




Min yngsta son har gått i pyjamas hela långa dagen. Han har haft en innedag. Min äldsta son däremot, han har haft en utedag. Han trotsade regnet och har tillbringat hela långa dagen på golfbanan. Han kom hem som en dränkt råtta :-)



Dagens båtbild. Trots det ihärdiga regnandet har det varit en hel del båttrafik idag.

Dagens bästa är att jag äntlligen med betoning på äntligen tog mig ut på en 50 minuters powerwalk. Regnet vräkte ned, men det gjorde mig ingenting. Jag känner mig urnöjd. Har haft så svårt att ta mig i kragen med motionerandet.

Varför kan man undra. Med god planering funkar ju det mesta. Min kropp skriker efter motion. Jag behöver verkligen komma igång igen. Jag är på tok för stillasittande och det mår jag inte bra av. Nu har jag tagit ett första steg. Nu är jag på gång :-)

Dagens reflektion är att jag då sannerligen inte tillhör den skara som otränade springer 7 km bara sådär. Jag önskar onekligen att jag vore en av dem, men det är jag inte.

Jag tar lång tid på mig. Jag måste börja med raska promenader för att sedan trappa upp med lite jogging. Förra sommaren tog det mig nästan hela min sommarsemester,  fem veckor, innan jag klarade att springa 4,4 km utan att stanna. Och de första gångerna, då ville jag stanna för att kräkas, både en och två gånger.

Så då kan ni förstå att jag inte tillhör den lyckliga skaran som går från 0-100. Men jag är glad ändå. Och särskilt idag för jag har kommit över tröskeln. Promenader är ju också motion

Må så gott


Kommentarer
Postat av: LiseLotte

Ja som jag har bannat regnet idag. Det höll upp 2 minuter tror jag. Nu har jag äntligen fått upp lite värme efter 5 timmar. Nu ligger båda barnen + katt och sover i min säng. Stackars mannen som kommer hem snart, han kommer inte få plats.

2011-06-19 @ 21:52:25
URL: http://liselottesj.blogspot.com/
Postat av: Bella

Har läst ikapp lite!



Vilka fina bilder på dina barn, och man riktigt hör kärleken till dem i dina ord :-)

Vilken svärmor du har som kommer och överraskar med så snygga möbler!! Jösses alltså!

"Ernstlådorna" är sååå snygga!



Köpte du klänningen tro, eller var det nån som norpat den före dig? ;-)



Kram till dig!

2011-06-19 @ 22:35:17
URL: http://radhusliv-bella.blogspot.com/
Postat av: Bella

...just ja! Motionen ja! Ligger i samma stadie som du låter det som. Vad är det det heter? Den bästa motionen är den som blir av? ;-)



Heja, heja! Nu kör vi!

2011-06-19 @ 22:37:36
URL: http://radhusliv-bella.blogspot.com/
Postat av: KaosJenny

Låter som klokt att köpa klänningen... Kläder som man inte kan släppa ska man köpa... Kanske en sån där klänning som du kan ha länge, de är alltid värda sina pengar... och om någon annan har samma så brukar jag tänka att jag har VÄLDIGT god smak och att någon annan inte heller kunde motstå den... Jag har en arbetskompis som har prick samma klänning som jag och ibland råkar vi blir "tvillingar" men det gör inget... Hon har ju som sagt god smak...

Kram

2011-06-19 @ 23:12:06
URL: http://fantastisktkaos.blogspot.com
Postat av: Lotta

En inne, en ute :)



Du gör helt rätt som köper klänningen och fundera på vilken färg du passar bäst i. Jag har gjort massa felköp under åren. Nu vet jag vilka som är "mina" färger och håller mig ganska så konsekvent till dem.



Jag är inte heller en 0-100 person. Det tar lång tid. Ta det lugnt! Min erfarenhet är att om det ska fungera och vara roligt, måste man ta det i sin egen takt. Annars tröttnar iallafall jag och då blir det ingenting.



Duktig du är!



2011-06-20 @ 00:21:52
URL: http://charmigacharlie.blogspot.com
Postat av: Monica

När jag ser på mig i spegeln kan jag se att jag klär i rosa. Så jag hade valt rosa. Hade jag klätt i båda färgerna hade jag valt rosa ändå...hi,hi.



Strongt av dig att börja motionera just denna regniga dag. Det är så jättejobbigt att bygga konditionen men när den börjar komma blir man lyrisk.

All lycka till med klänningsköp och motion.

Kram Monica

2011-06-20 @ 08:19:12
URL: http://Vilda tankar
Postat av: Vivi

ja hu vilket regnväder det var i går...snygg Ernst kruka! Jadå promenader är oxå motion! Både för kroppen och hjärnan, jag vill börja springa men i början kan man ju inte tänka på något annat än löpningen, när jag är ute och går med hunden så hinner man fundera och täka och planera, det är skönt! Jag tror det är bra det! Ha det så bra kram Vivi

2011-06-20 @ 08:43:37
Postat av: Ting o Tankar

Jag skulle ta den rosa. Tror jag... :)

2011-06-20 @ 10:14:20
URL: http://c-ltingotankar.blogspot.com
Postat av: Malins-Kuriosa

Ja jag ligger också vid tröskeln och borde ta mig över...suck...jag skulle kanske ta tag i det redan denna dag...För just idag har det inte regnat en droppe hittills...hoppas, hoppas att det kan hålla upp...Känner igen det där med att komma i gång och jag kan inte heller gå från 0-100 utan måste träna upp mig...har haft en del skador pga av att hetsa den kampen...

Vad gott att du beslutat dig för klänningen och genast är allt så mycket enklare!



Kram från Malin

2011-06-20 @ 12:14:52
URL: http://malins-kuriosa.blogspot.com
Postat av: Maidi

Ja, jösses vad det har regnat i flera dagar nu. Kan det finns mer vatten där uppe undrar man.

Tuff son du har som var ute hela dagen i det vädret..



Kram Maidi

2011-06-20 @ 15:10:33
URL: http://www.svartairisen.blogpot.com
Postat av: Jessica

Grattis på födelsedagen kära syster!

Kram från ett väldans varmt Kreta:)

2011-06-20 @ 16:37:14
Postat av: milla-andante

Absolut!!

Oj, fyller du år?? Eller är kommentaren här ovan fel... grattis IFALL det är så:)



Skönt att ta beslut ibland, och när man inte kan glömma ett plagg, så brukar det ju vara rätt!!



KRAM

2011-06-20 @ 17:45:51
URL: http://milla-andante.blogspot.com
Postat av: It's a house

Känner igen det där med motståndet till joggingturer, men det skumma är att om jag i stället går på ett konditionskrävande gruppträningspass så går det hur bra som helst att köra gärnet i en timme! Så för mig sitter det mycket i huvudet!



Här har det också regnat, välbehövligt både för växtlighet och städning (vägrar städa när det är fint väder).



Angående klänningen så röstar jag utan att ha sett den på en rosa om du ska ha den på sommarbröllop!

2011-06-20 @ 21:07:49
URL: http://www.itsahouse.blogspot.com
Postat av: Carolines hemligheter

Härligt med en powerwalk, trots regn och allt! Fast det är ju rätt mysigt att vara ute och gå i regnet när man väl fått "arslet ur", hehe...



Ang. din fråga häromdagen så gick jag helt enkelt in på kodmallar (under fliken design) och lade in mailadressen under min presentation, det ser ut så här:



<br /> <br /> Kontakt: [email protected] </font> </div>

<div class="nav"> <br />



Är dock inte alls duktig på det här med design och sådant men jag tror att du kan klippa in din mail vart som helst i menyfältet men det måste göras via kodmallar som sagt!



Lycka till & ha en skön kväll, kram!!!

2011-06-20 @ 21:15:34
URL: http://jagsaracaroline.blogg.se/
Postat av: tinajo

Man ska inte gå ut för hårt, då är risken att misslyckas mycket större eftersom att man riskerar att få ont någonstans. Jag startar alltid säsongen med powerwalks och sedan varvar jag det och löpning - då känns det aldrig som att jag tar knäcken på mig och tappar glädjen. :-)

2011-06-20 @ 22:10:53
URL: http://www.tinajoathome.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0