Spöklikt

Hallå där,



Hockeyträningen idag bestod av matchspel "Tre Kronor". Det var sannerligen söta småkronor som var på isen. Melker var back och förstod inte riktigt vad det innebar. Men vad gjorde väl det :-)



Direkt efter hocketräningen åkte vi till landet. Vassen speglar sig fint i havet.



På landet var dimman enorm. Vi hade minusgrader i Trosa. Trots både dimma och minusgrader vågade sig denna segelbåt ut på havet. De gjorde sig hörda i den täta dimman genom att tuta sig fram. Havet idag var spöklikt. 

Dagens reflektion är att jag känner mig ledsen över känslan av att jag till viss del slösat bort denna lördag. Samtidigt vet jag förstås att jag inte slösat bort den. Jag behöver vila och har tillåtit mig att göra så. Jag förstår också att det hela handlar om att jag nu börjar bli innerligt trött på att känna mig helt slut. Jag vill få tillbaka känslan av att vara hel.

Ikväll skall jag njuta av lördagskvällen. Jag skall äta ostbågar och titta på "så mycket bättre". Jag skall njuta av något gott att dricka och av tända ljus.

Må så gott och stort tack för att just du kikade in




Kommentarer
Postat av: Anna Persson

Vilken underbar kombination; ostbågar och Så mycket bättre!! Kan inte bli så mycket bättre!



Jag är också sugen på något gott! Finns tyvärr inget hemma! Vet inte vem jag ska muta att gå och köpa nåt gott!



Kram Anna

2011-11-12 @ 18:25:50
URL: http://coolaannna.blogspot.com/
Postat av: tinajo

Vila är ju inte att slösa tid - det är att tanka upp sig så man orkar använda tid på bästa sätt sedan. :-) Själv har jag snarkat på soffan 1,5 timme i eftermiddags och det var verkligen skönt! :-)



Har haft mycket dimma här i dag också - vackert och spöklikt! :-)

2011-11-12 @ 18:30:44
URL: http://tinajoathome.blogspot.com/
Postat av: LiseLotte

OSTAKROKAR säger jag numera för att härma allas vår Maria ;-)

Här hemma står tioåringen och lagar mat. Hackad korv i olika sorter, lök, sparris, tomater och matlagningsgrädde. Hennes favorit. VI ska också krypa ner i soffan och mysa till Timbuktus dag.

Först ska jag spela lite Wordfeud. När kommer det en bild på dig?

2011-11-12 @ 18:33:36
URL: http://apiecehappiness.blogspot.com/
Postat av: Vivi

Ja det var spökligt, riktigt härligt att det kommer en båt nu ändå denna årstid. Jg går efter kanalen varje dag och det är lite spökligt ibland.... idag var det just så. dimma dimma, ha det så bra kram Vivi soltorp

2011-11-12 @ 19:25:48
Postat av: Min plats i solen

Hej vännen!



Vilken söt liten småkrona där på isen! :)



Hjälp, vilken dimma! Det var verkligen friskt vågat att ge sig ut på vatten i den tjockan. Men du fick ju en tjusig bild av dem iallafall. ;)



Men vännen, inte har du slösat bort din lördag. Att lägga tid på sig själv och sin hälsa är verkligen inte att slösa bort en lördag. Tvärtom. Att lyssna på sin kropp och vad den behöver är det viktigaste och klokaste som finns. Tro mig, för jag testade det motsatta under allt för lång tid och det slutade med förskräckelse. Nej, så släng den där ledsenkänslan all världens väg och känn dig stolt, tacksam och glad över att du spenderade dagen på allra bästa sätt tillsammans med dina kära, på ert älskade land och med att ta igen dig. En dag tillsammans med dem man älskar kan aldrig vara bortslösad!



Njut nu av kvällen med ostbågar och skönsång på tv. Här blir det strax tårta minsann. ;)



Ta hand om dig du fina!



Kram Lotta

2011-11-12 @ 19:32:30
URL: http://minplatsisolen.blogspot.com
Postat av: Katarina

Vilka minnen jag får när du skriver om att sonen nog inte riktigt visste vad det innebar att vara back. Det var mysiga tider. Insikten blir att åren går alldeles för fort. Vår hockeyspelande son går tyvärr skadad just nu och blir nog inte spelklar innan jul:(



Nu blir det fokus på Så mycket bättre.

Kram Katarina

2011-11-12 @ 20:16:06
URL: http://frokenkroknas.blogspot.com/
Postat av: Marie KJ

Och jag har kollat lite hockey i MB hallen, trodde jag hittade till alla ishallar i 08 land men hade fel. Körde Axel till fel ishall i kväll, lämnade honom där och åkte vidare till stan för att gå på bio med mannen och Johanna. Suck.



Kramar

2011-11-12 @ 22:05:30
URL: http://systermarie.blogspot.com
Postat av: millandante

Hoppas att ostbågar och de härliga människorna i programmet fick dig att njuta ikväll och att den vilan gett dig ny kraft inför morgondagen!

Stor varm kram

2011-11-13 @ 01:01:09
URL: http://milla-andante.blogspot.com
Postat av: Jess

Här har vi fortfarande mygg så antingen har det kommit en ny sort som tål kyla eller så är är inte så kallt än... ;)

2011-11-13 @ 08:23:50
URL: http://maisongrey.blogspot.com
Postat av: Tina

Hoppas gårdagen framför tv:n var riktigt skön.Ibland måste man koppla av alla måsten och bara glida med i ostbågar och annat...så gott det lät!



kram

2011-11-13 @ 08:46:45
URL: http://www.meandmyshed.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0