Sol

Hej alla,
 
 
Sol idag men också (tyvärr) oerhört kalla vindar. Gjorde ett försök på stranden (iklädd bikini) men fick snart lov till att ge upp.
 
 
Idag intogs lunchen på golfklubben i Estepona. God lunch i en underbar miljö. Här satt vi i lä och jag njöt, det kan ni tro.
 
 
En väldigt spansk bild, tycker ni inte :-)
 
 
Om dagarna ser jag både citron och apelsinträd. Här finns det gott om dem, så jätte härligt tycker jag.
 
Ännu en underbar dag till sin ända. Så himla härligt att strosa runt här nere. Ingen stress i sikte och heller inga måsten. Klockan är ointressant och kalendern är lämnad hemma. Jag njuter!
 
Dagens reflektion handlar om det där med vädret och dess betydelse. Jag är en soldyrkare av stora mått mätt. Dock är jag inte jätte besviken på vädret trots att det verkligen inte har varit tipptopp under denna semester. När jag kom hit så hade behov av att få vila hjärnan och av att komma ned i varv. Jag hade behov av att lära mig att andas igen och att bara vara. Jag var i behov av att få ta det lugnt, att läsa böcker och att njuta. Och allt detta har jag gjort. Vädret spelar egentligen mindre roll. Jag har trots allt fått lite sol på kind och jag har fått klä mig i sommarkläder. Jag andas bättre och har fått vila. Jag är nöjd.
 
Må så gott
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Sara

Det är lätt att ha förväntningar på suuuupervarmt väder när man reser men det låter ju härligt att ha värme och sol - även att man får ha en tröja i väskan att dra på när vindarna viner!

2013-04-07 @ 07:47:09
URL: http://www.fortfarandebarasara.blogspot.com
Postat av: Kristina

Det viktigaste med semester är ju ledighet. Att komma ner i varv och bara vara, om solen skiner är det en välkommen bonus så klart ☀ni verkar ha det toppen båda två. Böckerna du läser har jag också läst. Längtar efter katerinas nästa bok.
Fortsätt andas lugnt drick cava och njut. Det är du värd. Stor kram Kristina

2013-04-07 @ 09:15:58
URL: http://mammamedambitioner.blogspot.com
Postat av: A House With A View

Jag förstår vad du menar, jag är också en soldyrkare, men ibland är det inte solen som är det viktigaste utan lugnet... Må så gott!!

Kraaaaaaaaaaaaam aka

2013-04-07 @ 09:36:03
Postat av: Min plats i solen

Åhh Lotta! Så gott ni har det där i solen och jag njuter lika mycket som du. Av dina vackra bilder och av att höra hur gott denna resa har gjort dig. Ibland behöver vi de där avbrotten från vardagen. Att komma bort och få perspektiv, tid att att bara vara, andas och tänka klart sina tankar.

Stor kram till dig du fina livsnjutare♥

2013-04-07 @ 10:40:56
URL: http://minplatsisolen.blogspot.com
Postat av: LiseLotte

Om du tar en tröja på dig kan du väl sitta kvar i solen. Eller är det för kallt det med. Ser vilket fall som helst väldigt mysigt ut. Ser att det finns citroner därmed ;-)

2013-04-07 @ 13:15:35
URL: http://onelookisworth.wordpress.com/
Postat av: lotta i USA

Hej underbara du!

Tack för att du gjorde min dag igår...ett fin kort med värmande ord kom. Och nu har jag kortet bredvid mig så jag kan titta på det.

Tycker om dig. Jättemycket!

2013-04-07 @ 23:29:58
URL: http://charmigacharlie.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0