Två män och två frågor

God kväll alla rara,
 
det mesta i mitt  liv just nu kretsar kring min eländiga fot. Handlar om smärta, om att inte kunna göra saker som jag brukar göra, saker som jag brukar ta för givet. Handlar om det jobbiga att inte veta exakt när jag få börja gå igen, när jag får börja bygga upp min fot för att lära mig gå igen. Handlar om svårigheten att ta sig fram på snöiga och halkiga gator, det handlar om att gå till posten för att hämta ut ett paket men inte kunna göra det eftersom paketet var för stort och jag kan inte bära......och det handlar om vara osynlig på fullsatta tåg- och bussar. m.m.
 
Ni har hört det förut men jag måste fortsatta på samma tema.....
 
Tåg: Idag på det fullsatta tåget fick jag lov till att stå. Det stod en man bredvid mig. Han tittade på mig och frågade
- Vill du sitta? Jag kan be någon ge dig en plats.
 
Buss: Idag på bussen så hann jag inte slå mig ned innan busschauffören körde iväg. Jag fick enorma problem med att ta mig till handikapplatsen och fick där svårigheter med att fälla ned stolsitsen. Det stod en man i bussen, bredvid handikapplatsen.Han tittade på mig och frågade
-Ska jag hjälpa dig?
 
Eftersom jag nu sedan jag blev med ett handikapp har väldigt dåliga erfarenheter av att åka buss och tåg. Erfarenhet av att inte bli sedd, knappt existera så blev jag så glad över dessa två frågor som jag fick ställda till mig idag. Löjligt glad över att åtminstone någon såg mig och erbjöd mig sin hjälp.
 
Dagens reflektion handlar om att jag förstår att jag av er läsare kan uppfattas som tjatig när det gäller min eländiga situation. Men jag tror förstår ni att det är mitt sätt att bearbeta detta trista och tråkiga.
 
Må så gott

Kommentarer
Postat av: Marie KJ

Att karlar ser dig kan ju inte vara något ovanligt vackra kvinna! Däremot skäms jag över resten av befolkningen. Vart är vi på väg när man inte reser sig upp för en med kryckor?!
Längtar tills vi ses ♥

2013-02-07 @ 21:51:05
URL: http://systermarie.blogspot.se
Postat av: Åsorna

Det är klart att du ska använda din blogg till att pysa ut lite av din frustration.
Kram och trevlig helg

2013-02-07 @ 22:00:20
URL: http://Pingvinfamiljen.blogspot.com
Postat av: Channal

TJATA PÅ!! Jag har haft benet gipsat från ankeln upp till låret i TRE MÅNADER!! Jag vet... suck o stön!! Jag var sjukskriven och ville bara bli ompysslad! Du ÄR TUFF och kämpar!! Heja Dig!!

StyrkeKRAM!! Anna

2013-02-08 @ 12:44:34
URL: http://annasinspiration.blogspot.com/
Postat av: LiteavLinda

Håller med förgående :) Gnäll och gnäll, det är din blogg! Imorgon ska du också få gnälla (lite) sen får du istället passa på att tanka glädje, kärlek och omsorg! Kram på dig underbara du <3

2013-02-08 @ 15:52:59
Postat av: Bella

Jag håller också med de föregående, fortsätt tjata!! Jag förstår din frustration så väl, har ju varit i samma situation fast på lite annat sätt när man inte fixar saker som tidigare var en självklarhet.

Hoppas verkligen att din fot läker fort och att folk runt omkring kunde vara lite mer hjälpsamma och ödmjuka...

Ha en så skön söndagkväll du kan

Kramar Bella

2013-02-10 @ 18:27:26
URL: http://bellasvagtillbaka.blogspot.se/
Postat av: Channal

Snar kan du bugga!

STYRKEKRAM!! Anna

2013-02-10 @ 18:42:10
URL: http://annasinspiration.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0