Sällskap

Glad påsk på er alla,
 
min påskafton bjöd på sommarvärme, underbart!
 
Jag har haft mina två äldsta barn med respektive på påskmiddag. Det var trevligt! De skämde bort mig med en massa fina blommor. Det doftar ljuvligt här hemma!
 
 
Den här boken höll mig sällskap i solstolen idag. Ville inte att boken skulle ta slut. Så jag slog i hop boken och lapade sol men öppnade straxt boken igen för att fortsätta läsa.
 
Livet slutar inte för att man råkar vara i övre medelåldern och på gränsen till gammal. Elsa 70 år har inget resesällskap men vill väldigt gärna resa. Hon bestämmer sig därför att skaffa sig ett resesällskap genom att slumpvis välja personer att följa efter. Elsa hon får upptäcka både Västerås och New York och hon får en massa goa vänner. En feel good bok om vänskap, kärlek, om rädsla att binda sig, om livet och om att lära känna sig själv. En mycket bra bok!
 
Dagens reflektion handlar om att ha sitt yngsta barn på resande fot (via flyg) och själv inte vara med. Det gav mig en orolig natt trots att avresan var först på morgonkvisten och det gav mig en orolig förmiddag.  Flygresan gick bra och först när jag fick detta klart för mig så andades jag ut. Älskade unge!
 
Må så gott
 
 

Kommentarer
Postat av: CreandoPhoto

Åh, låter om en bok jag hade tyckt om. Och jag är en sån som gärna ligger under ett parasoll i värmen och läser i timmars timmar :)

Hoppas påsken fortsätter att bjuda dig på sol, värme och njutning :)

2014-04-20 @ 17:53:55
URL: http://www.creandophoto.se/blogg
Postat av: Vitae Stilo

Ja i helgen har man verkligen fått några härliga stunder i stolstolen, riktigt skönt och välbehövligt.

Kram
Helen
vitaestilo.se

2014-04-20 @ 23:31:01
URL: http://www.vitaestilo.se
Postat av: Channal

Du läser på löpande band. Den där boken blev jag nyfiken på!

Vi mammor kommer aldrig sluta oroa oss för våra barn! Det är nog vår lott! Sen vet vi att de fixar det galant!

KRAM Anna

2014-04-21 @ 09:15:01
URL: http://www.annasinspiration.blogspot.com
Postat av: KaosJenny

Underbart, både att flygresan för minstingen funkade o att du hittat en bok som vi alla blir nyfikna på. Om att livet inte tar slut vid 70 o vänskap. Låter som en måste läsa bok. Tack för tipset, kram

2014-04-21 @ 18:10:03
URL: http://fantastisktkaos.blogspot.com
Postat av: Home2tiny

Låter som en bok för mig, tack för tipset. Har också legat i solstolen o njutit, vilket väder, helt ljuvligt. Ja det där med att oroa sig när barnen är på resande fot, det tror jag vi alltid kommer att göra oavsett ålder på barnen. Kramisar Tina

2014-04-21 @ 19:06:47
URL: http://home2tiny.blogspot.se
Postat av: Therese Bjärstig

Får kika efter den boken, har semester denna vecka och skulle behöva nått att läsa då jag förhoppningsvis sitter i solstolen å njuter av solen ;-D KRAM KRAM

2014-04-21 @ 21:02:10
URL: http://lurans.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0