Allt & ingenting

God kväll på er alla ni som hittat hit,

Det finns en lista som går runt i blogsfären. Av Camilla med bloggen http://alltoingeting.blogspot.se/ har jag fått ett gäng frågor att besvara.  Nedan följer svaren.

1. Finns det någon låt som du är evinnerligt trött på just nu?
Den portugisiska låten som går varm här hemma och på radion (mossa mossa) den börjar jag tröttna på. 

2. Din absolut bästa resa?
Resan till New York 2009. Det var stort att besöka städernas stad.

3. Vilken talang/intresse skulle du vilja utveckla mer?
Jag skulle väldigt gärna vilja utveckla mitt fotograferande och mitt trädgårdsintresse. 

4. Vad drömde du om att bli som barn?
Polis

5. Vad har du för framtidsdrömmar?
Jag har framtidsdrömmar som jag väljer att hålla för mig själv. Men jag hoppas på att finna balans i livet. Hoppas också på att få bli gammal och skruttig. Jag drömmer om barnbarn. Jag ska ju bli världens bästa mormor och farmor.

6. Vilken bok har du läst om? Om någon.
Som trebarnsmamma har jag läst många barnböcker om och om och om igen.

7. Är du morgon- eller kvällsmänniska?
Morgonmänniska

8. Är du skrockfull?
Inte egentligen men visst skrock bär jag med mig från min uppväxt. Exempelvis nycklar på bordet och att ha ljung inomhus, ett big no no för mig :-).

9. Har du något motto?
Tiden är nu.

10. Hur ser din perfekta dag ut?
En perfekt dag för mig är en dag utan stress och med känslan av att jag har all tid i världen.

11. Om du fick bjuda in 6 kända personer, döda eller levande, på middag. Vilka skulle då få en inbjudan och varför?
Oprah Winfrey för att jag finner henne som en klok person. Av henne kan man lära massor av. Att träffa henne vore så coolt.

Anna Lind för att jag tror att hon var en intressant person. Hon fattas i politiken idag, tycker jag. 

Kristin Kaspersen för att jag vill höra om hennes personliga utveckling. Hon synes ha funnit ngn form av balans i livet. Med henne skulle jag prata inredning också :-)

Elisabeth Gummesson för att jag har massor att lära av henne. Hon har erfarenheter att dela med sig av.

Victoria Skoglund (Zetas) för att jag vill att hon skall berätta för mig hur jag skall ta mig an slänten som vi har på landet. Hoppas på tips och råd. Kanske kan hon rita och berätta för mig så att jag får en skiss att utgå från.

Frida (Abba) för att det vore häftigt att få sitta till bords med en idol. Jag var Frida i många många år :-)

Det var mina svar :-)

Dagens reflektion är att jag börjar bli riktigt stressad över att det nalkas semester snart. Min" att göra lista innan semestern" den är lååång.

Må så gott

Sysselsatt

Hallå där alla,

Mina barn håller mig sysselsatt :-)Övningskörning med Malin till Plantagen ikväll resulterade i att jag (innan jag for hem igen) fick den äran att hjälpa henne och hennes Stefan att få fint på balkongen. Ett hedersuppdrag!

Dagens reflektion är att blommor gör skillnad. Oj så fint de har på sin balkong nu.

Må så gott 


Världens bästa

God morgon på er,Världens bästa svärmor fyllde 70 år igår. Min svärmor är en fantastsik kvinna. En livsnjutare av stora mått mätt. Hon har nära till skratt och för henne är absolut ingenting omöjligt. Min svärmor är 70 år och väldigt ung. Hon är en fin förebild. Jag är så glad i min svärmor.Eftersom vi (hela familjen) for till landet efter jobbet/skola igår för att fira svärmor så fick jag möjlighet till en "Dagens båtbild" :-)Marcus min son körde oss till landet och Malin min dotter körde oss hem. Övningskörning med de båda alltså :-)

Gårdagens reflektion är att det är väldigt lätt för en värdinna (och kanske värd?) att inte få tid över att mingla med sina gäster. Väldigt lätt att hamna i köket med alla måsten. Skulle tro att ganska många av er känner igen sig....

Må så gott


Semesterkänsla

Hej alla,

söndag kväll och jag tänker att denna helg på landet haft en semesterkänsla över sig. Vackert väder innehållandes promenad till lilla badet, utplacering av utedusch, lapande av sol, frukost, fika och middag utomhus. Jag gillar känslan av semester :-)

Bilder från helgen

Lördagens båtbildDagens båtbild

Mors dag idag och jag har blivit uppvaktad. Uppvaktad med kaffe på sängen och fint inslaget paket med ett toppenbra innehåll. Väl hemma i radhuset fanns en enorm bukett till mig från min dotter. Tack Mamin!

Dagens reflektion är att nedräkningen för min del börjat. Nedräkning mot sommarsemestern. Inte långt kvar nu, tack och lov. Jag har ju fått in semesterkänslan i helgen :-)

Må så gott


Först stark sen svag

Hallå där,

Min dag (i Nynäshamn ) började toppenbra.Jag åt frukost utomhus och hade sällskap av denna vackra vy.Därefter tog jag en långpromenad ned till båthamnen. En miljö att trivas i.

Sen deltog jag i ett lättare yogapass vilket gjorde mig och min kropp gott.

Det var efter passet jag såg att jag hade fem missade samtal. Två från yngsta sonens skola, ett från svärmor och två från min sambo. Och det var här som mitt starka jag för dagen blev till mitt svaga jag.

Jag bröt upp från konferensen och fick skjuts till akutmottagningen där jag slöt upp. Två frakturer innebar att sonen nu har en gipsad arm.

Dagens reflektion handlar förstås om det faktum att saker och ting kan ändras från den ena sekunden till den andra.
Jag som var så stark och glad blev efter samtalet med en gråtandes son som var på väg till akuten, så ledsen att jag bara inte kunde hantera detta på ett snyggt sätt. Kunde liksom inte vara cool. Jag som gråter till program som Greys anatomy och Lilla huset på prärien, jag kunde inte hålla tårarna borta. Jag fick bråttom till min son.

Jag är chef och det kanske inte passade sig att jag blev känslomässig och svag. Kanske borde jag ha skött detta på annat sätt. Men jag är människa och mamma (med känslor).

Och sen kan jag inte låta bli att irrritera mig på mig själv som tänker på att jag blev svag och om huruvida detta vara okey eller inte. Hur dum får man vara! Chefer är ju också männsiskor. Visste dem inte det innan så vet dom det nu
 :-)

Må så gott


Sjutton

Hej och god sen kväll på er alla,

Idag har vi firat min äldsta son som fyller 17 år idag. Dagen till ära bjöds det på vackert sommarväder. Sjutton år, vart sjutton tog dom åren vägen?Födelsedagsbarnet tillsammans med sina syskon. Mina barn :-)Min gudson Fredrick och hans fina mamma (och min fina vän) Viktoria.Mina söner tillsammans med deras gudmor.Melker "mästerfotografen"

Melkers reflektion över Marcus födelsedag var att det var en bra dag idag. Han somnade nöjd och det tror jag att vi andra också kommer att göra.

Dagens reflektion är att det är trevligt med kalas. Trevligt att samlas kring middagsbordet och tjattra och skratta. Man får energi av fina stunder. Jag är lyckligt lottad.

Må så gott

Trädgårdsdesign

Hej alla,Olika sorter och typer av trädgårdsdesign finns det gott om. Denna är gjord av lera. En typ av lera som klarar väder och vind. Lite fin tycker jag. Svärmor hon är bra på att hitta fina ting hon.

Måste berätta om sonen, han som fyller 17 år imorgon. Han fick besked idag. Han tog en plats i fotbollslaget som han provtränat med. Han är nöjd, lättad och glad och jag är jätteglad :-)

Dagens reflektion handlar om att klä av sig. Värmen har kommit till Stockholm och jag tycker att det är svårt att börja klä mig somrigare-lättare. Tröjor och blusar är väl ok men shorts och kjol känns sådär kul. Mina vintervita ben är jag inte så jättepigg att visa upp you see :-)

Må så gott

Spikar

Hej och god kväll,

Nedan finns fem bilder tagna idag, på landet. Jag tycker om att bilderna speglar den plats jag finner som ett smultronställe.Dagens båtbild.

Dagens reflektion är att det inte är så svårt att slå in en spik med hjälp av en hammare, det kan jag. Det är desto svårare att dra ut dem.... Oj som jag har svårt med just det momentet. Det bor ingen snickare i mig, men jag gör mitt bästa OCH jag försöker iallafall. Idag har jag fört ett  krig mot spikarna :-)

Må så gott

Loppis i Trosa

Hej och god kväll,Idag har Melker haft ett eget bord på loppis i Trosa. Han sålde mestadels leksaker och kläder som han växt ur/ifrån.
Både han och jag hade ont i fötterna när vi åkte därifrån. Melker hade 1500 kronor med sig hem. Han var nöjd :-)Marcus (min snart 17 årige son) lekte med bollen och fick snart sällskap av Ella. Så söt.BröderDagens båtbild

Dagens reflektion är att jag tycker om att Melker idag sålt sina egna saker. Saker som han inte leker med längre och som någon annan nu har glädje av. Jag tycker om att Melker lär sig att förstå värdet av att sälja och därmed göra ngn annan glad och samtidigt få en slant för de saker han fått sålt.

Må så gott

Tillbaka

Hallå hej, ( så brukar min svärmor säga) jag knycker det utrrycket och säger "hallå hej" alla rara som kikar in här.

Jag är tillbaka ute på landet igen. Efter en vanlig arbetsdag är jag på plats igen och nu har helgen tagit vid och det gillar jag :-)Min fina svärmor och hennes Ella.Ella som kommit att bli allas vår lilla Ella.Melker & farmor. Som jag är glad över deras fina relation.

Bilderna ovan togs ikväll efter att vi avnjutit middag utomhus. Det börjar likna sommar banne mig :-)Dagens båtbild

Dagens reflektion är att det är himla mysigt när tomten blir som ett extra rum att vistas i. Åh vilken härlig årstid vi går till mötes.

Må så gott


Nykterhetskontroll

Gokväll på er.

Dagarna kommer och dagarna går. Nu har vi kväll och jag är hemma i radhuset igen. En ledig torsdag på landet var inte helt fel. Imorgon är det jobbet som gäller för min del.Svärmors fina. Dessa tycker jag mycket om.

Nu blommar det både här och där. Underbart om ni frågar mig.Flygande svanar. Det vill sig inte riktigt med att få till drömbilden. Men jag ämnar inte att ge upp :-)Denna bild speglar dagen i sin helhet. Vi har jobbat på landet.Dagens båtbild.

Dagens reflektion gör jag efter att ha blivit stoppad av polisen för en nykterhetskontroll. Jag har haft körkort sedan jag var 18 år. Jag är (snart) 44 år och idag var det första gången för mig. Första gången jag blev stoppad och fick blåsa. Det tog många år innan det blev första gången för mig :-)

Må så gott

Bråttom

Hej alla,

Tack alla ni som gladde mig med fina kommentarer till mitt förra inlägg. Jag blir så glad så glad över era fina, uppmuntrande, stärkande och goa kommentarer. Stärkt av systerskapet i blogsfären väljer jag nu att blogga vidare
:-)Idag efter jobbet kände jag att jag hade bråttom. Bråttom att komma ut till landet. Bråttom att komma till tystnaden och till mitt favoritställe.

Väl på landet valde jag att omedelbart gå ned till bryggan för att andas och varva ned och för att lyssna in ljudet av vågor och av förbipasserande svanar.

Oj så glad jag är över att det är helg imorgon, fastän vi bara har torsdag.

Dagens reflektion är att jag är lyckligt lottad som har en ett favoritställe att åka till. Ett favoritställe med en brygga där jag finner ro i själen.

Må så gott

Vardagslycka

Hej och godmorgon,

jag lyssnade till en fotograf imorse som satt i tv-rutan. Han sa något klokt om att fotografera som jag tyckte om och kände igen mig i. Han menade att man med kameralinsens hjälp ser vardagslyckan. Att man väljer att se allt det vackra runtomkring.Att stanna upp för en stund och kika på en nyckelpiga sittandes på en maskros vilken är naggad i kanten, eller att kika på samfällighetens rosablommande träd eller beskåda en av de färsgstarka tulpanerna som kommer upp i min rabatt. Det är sånt som gör mig glad.

Jag tänker att det fina med att blogga om sin vardag är just att man blir duktig på lyfta blicken och att se och lyfta upp det fina med alla dagar i veckan. Och med hjälp av kameran och dess lins så blir det ju glasklart, eller hur :-)

Min vardag idag har ett innehåll med sprängande huvudvärk, kvällsarbete och lite hemmasysslor som skall betas av. Inte så jättekul kanske, men man får vara glad ändå. 

Glad över att jag fick en stund med kameran imorse, att jag har goa vänner, att jag har en familj jag håller kär, att jag har ett jobb att gå till, att jag har förmånen att få leva och bo i Trosa när som jag vill och så vidare med mycket mer...

Dagens reflektion är att det alltid finns något att vara glad och känna tacksamhet över. Värt att komma ihåg men väl lätt (vissa dagar) att glömma.

Nu skall jag leta upp några huvudvärkstabletter. Finns det att finna här hemma så lovar jag att jag kommer att känna mig GLAD och Tacksam :-)

Må så gott alla

Lördag & Söndag

Hallå där,

Här kommer ett litet axplock från min helg.

LördagEn Säl i Trosa hamn. Sådant finbesök tillhör inte vanligheten. Detta var coolt att få vara med om.

Regn är nog inte en seglares favoritväder direkt.

Dagens reflektion gjorde jag efter att ha besökt blodbussen som var i Trosa idag. Efter att ha lämnat blod och på väg ut ur bussen tackade sjuksköterskan mig och sa att jag med min handling räddat livet på tre personer. Tänk att kunna rädda människor liv genom att uppoffra knappa 15 minuter av ens tid.

SöndagEfter regn kommer solskenDagens sysselsättning.Två båtbilder fick det lov att bli idag :-)

Dagens reflektion är att det som pollenallergiker är lätt att känna sig minst sagt ofräsch. När man har en näsa vilken det droppar snor ifrån likt en kran som läcker vatten, då är det fanemej inte kul.

Må så gott


Budapest Dag 4

God sen lördagskväll på er alla rara som kikar in här hos mig.

Idag bjuder jag på ett sista inlägg om Budapest. En resa som jag kommer att leva på länge och väl. Har ni inte varit där, åk dit vetja. Jag tror att ni kommer att trivas. Och det är billigt att äta-dricka-åka taxi och att shoppa.Vid den här shoppinggatan som sägs vara 5 km långoch vid Liberty bridgeoch vid ett hus med detta fönster, där låg hotellet som jag och Sirpa bodde på.Där låg också Saluhallen. En Saluhall med ett mycket vackert tak och ett mycket trevligt innehåll.

Dag 4 är hemresedag. Mätta och belåtna och färdigpackade passade vi på att en sista gång (för denna gång) besöka Saluhallen.Så mycket gott fanns det där :-)Och efter det besöket och en god latte så åkte vi hem.

Planet lyfte på utsatt tid. På Arlanda kom väskorna snabbt på rullbandet. Expresståget behövde vi inte vänta på och min tunnelbana kom när jag kom fram till perrongen. Plötsligt händer det att allt bara flyter på :-)

Reflektionen jag gjorde aktuell dag var att jag kände mig oerhört mycket rikare när jag kom hem från Budapest än när jag åkte. Att resa är att lära.

Nu ser jag fram emot vår nästa resa. Vi (Sirpa och jag) ska åka till Istanbul :-)

Må så gott
Budapest dag 3

Hallå där,

då var det dags för mig att presentera dag 3 i Budapest. En fin dag vilken var varm och go med härliga 30 grader och solsken.På de resor som jag och Sirpa gjort tillsammans har vi promenerat väldigt mycket. Budapest blev inget undantag. Dessa kvinnor var på väg till samma ställe som oss denna tidiga morgon.

Margaretaön ligger vackert längst med Donaufloden mellan Margaretabron och Arpadbron strax norr om Budapest mest centrala delar. En trevlig oas.Efter besöket på Margaretaön promenerade vi vidare. Vi stannade till för en gofika, det var vi värda. Eftersom vi inte har Starbucks hemmavid så känns det alltid speciellt att fika just där. Har hänt förut på våra resor, om vi säger så :-)Sen blev det shopping. I Budapest finns West End, ett köpcentrum som innehåller ca 400 butiker. Där fanns det endel att finna. Bland annat ett par flip flop till mig :-)Efter shopping promenerade vi vidare till New York Café. Det var en upplevelse och cafét går inte att beskrivas bra nog. Ett måste-besök om ni frågar mig. Här hittar ni detta otroliga café.

Tidig kväll gav vi oss ut igen. Vi strosade runt och stannade för lite shopping. Strosade lite till och stannade för en drink. Gick vidare för att stanna för intag av bubbel. Bilderna ovan är lite av vad vi möttes av längs vägen.Slutdestinationen för vår promenad var restaurangen Iguana. På kartan ser ni vart ni hittar den. Besöker ni Budapest är detta stället ni skall besöka. Mysigt, livligt och galet god mat. Här serveras också en otroligt god, med betoning på god frozen Margarita.Mätta och belåtna promenerade vi längs Donau tillbaka till hotellet. Budapest kvällstid är bedårande vackert. Bilden är långt ifrån bra. Men jag tror ni förstår.

Dagens reflektion var att skavsåren från helvetet som jag fått inte stoppade mig från att uppleva Budapest till fots. Och detta tack vare mina nyinköpta Flip flop.

För er som vill ha mer Budapest så kommer det ett inlägg om dag 4 :-)

Må så gott


Urlakad

God kväll på er alla,

Tanken var att presentera Budapest dag 3 i kvällens inlägg, men så blev det inte. Tiden räckte inte till för det och nu måste jag prioritera sömn.

Dagens reflektion är att det tar på krafterna att ha främmande människor i sitt hem (tilltänkta köpare som hade ett helt hyde med sig) som synar huset i sömmarna och som ställer tusen frågor.

Jag är urlakad efter denna kväll. Oj som detta tog på mina krafter.

Natti natti


Budapest dag 2

Hej och gokväll,

då fortsätter härmed presentationen av Budapest som jag såg det :-)

Dag nr 2 får jag nog lov att säga blev en en bonusdag. En dag med guldkant och detta tack vare Nisse. En hel dag (hela 8 timmar) hade vi en egen guide. Nisse är en god vän till familjen. Han bor i Budapest sedan herrans många år.

Nisse hämtade upp oss vid hotellet på morgonkvisten och inledde dagen med att visa oss staden billedes. Oj som det hjälpte oss sen.Första stoppet blev på Gellertberget. En riktig höjdare. Utsikten var makalös.


(Sirpa)


(Nisse och Sirpa)Andra stoppet för dagen blev i staden Szentendre. Staden grundades på 1700-talet. En småstad med kullerstensgator, pastellfärgade hus och många kyrkor. Här fanns goda Langos och ett julmuseum. Denna stad är väl värd ett besök. Även det slitna har sin charm.

Det tredje stoppet blev på varuhuset Cora. Stort som attan. Ica Maxi kan slänga sig i väggen :-) Så pass stort att personalen åker inlines. Här inhandlades blandannat goda korvar att ta med hem.

Det fjärde stoppet blev på restuarang Rozmaring som låg längs Donau (googla om ni är nyfikna). God mat, god dryck och härlig miljö.Det femte stoppet blev hemma hos Nisse och hans familj. Där kopplade vi av och bjöds på champagne. Oj så fint
de bor.

Sen fick vi skjuts hem till hotellet av Nisse, nu även kallad Mr Budapest :-)På kvällskvisten tog vi tunnelbanan, hur fin som helst, för övrigt. På bilden ser ni en liten del av Hjältarnas torg.

Middag åt vi på Robinson. Miljön var underbar och maten var en smakupplevelse.Dagen bjöd på 30 varma grader och en härlig sol och kvällen den var fin.

Det var en lång härlig dag och detta inlägg blev minsann mycket långt det också :-)

Dagens reflektion handlar om att känna tacksamhet. Tacksamhet över att någon, i detta fall Nisse. Han gav oss mer än han kanske förstår.

Att Nisse skulle bli vår privata guide för dagen var inte planerat. Vi prioriterade därför bort Gellertbadet och en båttur på floden. Och det gjorde oss ingenting.

Må så gott

Budapest dag 1

Go kväll på er, så glad jag är att många av er vill se bilder :-)

Här kommer del 1

Väl framme i Budapest valde vi att ta en taxi från flygplatsen till hotellet. För den resan betalade vi ca 200 svenska kronor. I efterhand vet vi nu att priset var en-så-kallad-turistfälla. Vi betalde mer än vad som är normalt. Men i Stockholms-mått-mätt kändes det ok att ha blivit lurade.På denna gata låg vårat hotell. http://www.booking.com/hotel/hu/boutique-zara.sv.html?aid=311094;label=hotel-75222-hu-KlWmHynvY7O1kiUotaOrNgS935639957;ws=&gclid=CKeGv6Cm8a8CFfAtmAodYgtlVA

Så här bodde vi.Sirpa min vän och resekamrat. Ni ser shoppingkassen va :-)

Vi valde att inleda med att strosa ned längs shoppinggatan där vi bodde. I första bästa butik fann vi "måsten" att shoppa med oss hem :-) Vi strosade vidare och avnjöt en lunch och drack ett glas rosé fastän klockan bara var 14.00, vi var ju trots allt på semester.Denna karta användes flitigt.

Vi promenerade över Kedjebron och tog bergbanan upp till slottet.Parlamentet syntes tydligt. 

KedjebronTuristig bild :-)Godsaker att avnjuta fanns det mycket av uppe vid slottet. Slottet bjöd på en underbar miljö. Vi strosade runt och njöt av utsikten, fikade och tog kort.Detta vackra pryder en av väggarna bredvid ingången till bergbanan. Den doldes under krigstiden och pustades fram igen, när kommer jag inte ihåg.Vid Kedjebron fanns denna fina biltunnel.På vägen tillbaka till hotellet köpte vi med oss en flaska mousserande. Det var himla gott.Vi tog oss ut igen och då fastnade jag för detta slitna.

Vi blev rekommenderade att äta middag på Toscana. Något vi inte ångrar. Oj, vilken smakupplevelse i en mycket trevlig miljö.Den finner ni här.

Dagens reflektion jag gjorde denna dag handlar om pengar. Allt låter superdyrt, när man handlar med Forinter, men är väldigt billigt.

Mer Budapest kommer inom kort.

Må så gott


Hemresedag

Hej alla, sitter i lobbyn pa hotellet och vantar pa att snart aka till flygplatsen. Vi har haft toppenfina dagar i Budapest. Ett Budapest som for oss var ett oskrivet blad, men som vi nu ar stormfortjusta i. Mer om Budapest senare, var sa sakra.... Dagens reflektion ar att resa berikar livet. ma sa gott

Husmorssemester

Hej alla,

Imorgon åker jag och en kär vän till Budapest. Det ska bli så trevligt så trevligt. En husmorssemester (Sirpas uttryck). Det är vi värda :-)

Sirpa och jag har tidigare varit i New York och  London. Snart kan vi boka av Budapest också. Jag gillar våra resor.En blombild för ovanlighetens skull :-)

Dagens reflektion är att det är alltid samma visa för mig så här dagen före avresa. Jag är hopplös men kan inte rå för det. Jag har så svårt att åka ifrån mina barn. Det är så svårt att skiljas från dem, ingen lätt sak för mig. Har aldrig varit.

Men hallå, det är ju snart måndag och då kommer jag ju hem igen :-)

Må så gott

Färgklick

Gokväll på er,Ibland händer det att jag ser något jag vill fotografera och ibland händer det att jag tar kameran med i bilen just för att stanna till längs vägkanten för att foto det jag sedan tidigare lagt märke till. Denna färgklick är ett exempel på ett sådant tillfälle.Många bilder kan det bli när man fastnar för något man tycker är vackert :-)

Dagens reflektion är att det kändes väldigt trevligt när jag ikväll kl. 19.00 tog med mig kaffekoppen ut. Att sitta ute och dricka en kopp kaffe fast klockan blivit till kväll är inte det njutbart så säg...

Må så gott 

Premiärtur

Hej alla,

jag är nu hemma i radhuset igen efter en ledig dag på landet. Många bilder blev det idag :-)Idag sjösatte vi motorbåten och snart därefter blev det en premiärtur runt ön. Urmysigt och lite kallt :-)

Några bilder tagna i farten under premiärturen. Båten i bild kallar vi för spökbåten. Den är övergiven sedan många år tillbaka.Tar man en tur med båten får man se många fina hus.Efter båtturen valde Melker att hoppa sig varm :-)

Dagens båtbild (er). Det är något visst med segel tycker jag. Så vackert!

Dagens reflektion är att mitt (amatör) fotograferande berikar mitt liv. Tänk så mycket bilderna ger tillbaka och vilken bra fritidsintresse sen. Jag är glad över kameran.

Må så gott


RSS 2.0