Djupt försjunken

Hej, 

Jag har läst en bok :-)


En bok om relationer. På omslaget stod det att det var en feel good bok, som ju är precis vad jag behöver. Mot slutet visade sig att det var en bok som höll löftet om feel good.

Att känna sig vilsen i en relation känner säkert många igen. Att familjeterapi och dans är en (kanske) lösning är något som få kanske har vetskap om. Men jag som läst boken vet nu att just det kan vara lösningen, för somliga. 

Dagens reflektion handlar om att vara djupt försjunken i en bok. Så pass att man ( läs jag) missade att stiga av tåget där jag skulle ha gått av. Då är en bok bra tänker jag som åkte för långt.

Må så gott

Kommentarer
Postat av: Marie KJ

Den boken har jag läst men gillade den bara så där. Men du gillar oftare "romantiska" böcker mer än mig tror jag. Och jag gillar deckare mer än dig.

Men om "Jag heter inte Miriam" tyckte vi lika! Inte varje dag man läser en +++++ bok ❤️

Svar: Jag har brist på romantik och har en massa verklig deckare i mitt liv. Du har massor med romantik och deckare via bok :-) det är kanske en förklaring på att vi ofta tycker olika. Jag heter inte Miriam kan det inte finnas någon som inte tycker om. Bästa boken! Vi ses imorrn vännen min
Mammaxtre

2015-01-31 @ 10:11:21
URL: http://systermarie.blogspot.com
Postat av: Home2tiny

Tycker det är helt underbart att du satt så försjunken i boken att du missade att hoppa av tåget. Blir såklart supernyfiken på boken. Kramisar Tina

2015-01-31 @ 16:13:31
URL: http://home2tiny.blogspot.se
Postat av: KaosJenny

Bra böcker blir man uppslukad av och det är mysigt. Att sugas in i en annan värld och se andra saker än det man själv har helt enkelt. Kram

2015-02-01 @ 01:42:16
URL: http://fantastisktkaos.blogspot.com
Postat av: Lena - gott för själen

Just nu är det bara skolböcker för min del. Eller möjligen ett bläddrande i inredningsmagasin. Härligt att försvinna in i en bra bok.

Härliga bilder från Barcelona. Har aldrig varit där. Står på önskelistan. Jag höjde på ögonbrynen åt bilden med "boendet i de bra kvartereren". Jisses så det kan se ut på sina håll!

Kram Lena

2015-02-01 @ 12:47:42
URL: http://gottforsjalen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0