Utveckling



Vilken tid det tagit för mig i kväll att skriva ett inlägg. Datakrångel så det förslår!
Bilden ovan visar en glad Melker som även idag fick åka kälke till och från dagis. På vägen hem precis som igår tog vi vägen förbi pulkabacken och åkte några åk.

För att hitta tillbaka till mitt rätta jag så har jag idag gjort slag i saken, ett steg i rätt riktning. Mina funderingar på om jag eventuellt krisar  (lite) hör samman med att det är dags för mig att bestämma vad mitt nästa steg ska bli i min fortsatta utveckling, jobbmässigt. Har många år kvar till pension och känner att jag måste utvecklas för att må bra. Tidigare när det gällt min utveckling har allt bara rullat på. För första gången måste jag nu själv bestämma vilken väg jag ska gå. Vidare får jag själv se till att jag får fortsatt utveckling. Tidigare har jag erbjudits både utbildningar och jobb. Nu för första gången under mitt yrkesliv känner jag en rädsla över att stanna i utvecklingen. Detta har gjort, har jag själv kommit fram till, att jag inte mått så bra på senaste tiden. Därför har jag idag fyllt i ansökan till chefsbanken. Har bara att skriva ett personligt brev sedan skall ansökan skickas in. Chefsbanken är precis vad jag behöver då det innebär att jag skulle få en individuell utvecklingsplan ur ett ledarperspektiv. Innebär också att jag får fördjupa mina kunskaper i olika grenar. Chefsbanken är också en merit om man söker annan chefstjänst. Efter detta beslut känns allt mycket bättre. MEN, vad hemskt det vore om jag inte blir antagen.  Nej, nu ska jag ta en sak i taget. Leva i nuet som det så vackert heter :-)) 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Hejsan älskade Lotta! Vad bra att det känns som att du kommer vidare och hittar utmaningar. Men jag måste säga att jag är grymt imponerad av dig och de stora kliv som du redan tagit, tänk på mig som sitter under min korkek och luktar på blommor, då kanske du känner att du har hunnit en ganska bra bit redan.. Kramar Giggi

2009-02-24 @ 21:42:39
Postat av: Marie KJ

Om du inte blir antagen är de ju de som missar något/någon! Du är en JÄTTEBRA chef! Tydlig och rak som få. Min idol och förebild.

2009-02-25 @ 09:49:18
URL: http://systermarie.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0