Tankat energi

Vilken sommardag det har varit idag. Jag har fått massor gjort här hemma men har även unnat mig att njuta av denna underbara sol. Idag har jag funderat massor på mig och mina känslor, mitt liv och framtid. Befinner mig förhoppningsvis mitt i livet just nu och har lång tid kvar till pension. Jag strävar efter balans i livet och har funderat på hur jag ska nå detta. Livet i stort har tankarna som farit runt i mitt huvud idag handlat om.



Ibland hinner man massor på hyfsad kort tid. Det har jag gjort denna kväll. Jag hade hockeykörningen idag. Efter att ha släppt av grabbarna på Scaniarinken for jag iväg till inredningsbutiken "I mitt hem". Bokstäverna jag beställt hade kommit. Bilden ovan tog jag inne i butiken. Därefter tankade jag bilen för att kunna fortsätta färden hem till Marie KJ. Åkte till henne på vinst och förlust. Hon var hemma och bjöd på en kopp kaffe och trevligt sällskap. Hos henne tankade jag energi, tack Marie KJ! Sedan åkte jag till Scaniarinken för att kika lite på ispasset. Efter att ha kikat en stund åkte jag till IcaMaxi och handlade. Tillbaka till Scaniarinken för att hämta hem grabbarna. Det var min kväll det :-))

Dagens reflektion: Tänk att det ska vara så svårt för mig att vara i nuet.  Kom på mig själv att jag tänkte att min semester snart var slut. Sen slog det mig att det bara är tisdag idag och att det således är mycket kvar av veckan.

Jag känner att det har varit och (fortfarande) är en för mig välbehövd semester. Jag trivs att gå hemma och skrota :-))

Natti Natti

Kommentarer
Postat av: Maribella

Det är så himla svårt att vara i nuet, man tänker ju ofta på att nu är det höst, snart jul, vår etc.

Man (jag!!) njuter inte av det som är, det har man ju avhandlat för flera veckor sedan...



Vi skärper oss va?!?



Kram

2009-08-25 @ 22:17:39
Postat av: Marie KJ

Jag är med i skärpningen-. Carpe diem!

2009-08-26 @ 07:03:18
URL: http://systermarie.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0