Min alla hjärtans dag



En kram till er alla på " Alla Hjärtans Dag". Detta hjärta hängde på en av väggarna på Junibackens restaurang och var så fin tyckte jag.



Som hockeymorsa och spelare måste man få in pengar till lagkassan. Det får man genom att exempelvis städa efter A-lagsmatcher eller sälja lotter under matcherna. Idag har jag och Marcus samt många andra från laget sålt 50-50 lotter under A-lags matchen mot Luleå. Det gick så bra för mitt team. Marcus var kung på att sälja lotter. På bilden ser ni Marcus och kompisar sälja lotter och dela ut länstidningen med matchprogram vid ingången till Scaniarinken. Även mammaxtre hade röd tröja, står dock bakom kameran :-)) SSK förlorade mot Luleå med 0-4 och jag och Marcus gick efter den andra perioden.



I skrivande stund sitter jag och barnen i vardagsrummet och tittar på Melodifestivalen. Busungen som vanligtvis sover så här dags är vaken. Han sov när mamma var och sålde lotter så han är pigg som en lärka. Han är fortfarande förkyld med en tråkig hosta.  Vad gäller Melodifestivalen hoppas jag på Lili och Sussi och Måns.

Kärleken har ägnat hela dagen åt att hänga upp våra nya dörrar, så snygga är dom. Jag har lärt mig idag att det inte bara är att hänga upp dörrarna. Vilket jobb kärleken lagt ned idag och vad fint det blir, är såå glad!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0