Skitdag

Ska jag sammanfatta min lördag med ett ord måste det bli ordet "Skitdag". Har inte haft någon bra lördag alls, vilket är hur tråkigt som helst.



Bestämde mig för att det skulle bli grillat till middagsmat idag. Kärleken är grillmästaren i familjen och brukar vanligtvis sköta grillen. Han har haft fullt upp hela dagen med alla projekt som pågår här hemma. Detta innebar att jag fick sköta grillen dagen till ära. Gick sådär. Inte alls lätt att få köttet perfekt.

Nu är det äntligen kväll. Jag sitter i soffan och äter godis, bloggar samtidigt som jag kikar på Robinson. Imorgon är en ny dag. Hoppas på en bra morgondag.

Malin sände mig ett livstecken via sms idag för er som undrar. Hade varit på Golden Hits,  fastän hon inte har åldern inne.  När hon kom hem ikväll hade hon räknat med att få gå och lägga sig. Tji fick hon! Det var bara för henne att sätta fart med att packa. Hon och Marcus skall byta rum med varandra. Att packa rummet är en förutsättning för ett sådant byte. Kärleken ämnar måla om rummen åt barnen varför det brådskar med att tömma rummen så gott det går.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0