Spunk

Man kan tro att det bara är Pippi Långstrump som vet vad ordet Spunk betyder. Men jag vet att både jag och Marie KJ vet vad ordet betyder. Hon fick Spunk en dag förra sommaren. Det var det enda hon behövde säga,  och jag förstod precis vad hon menade. Ingen förklaring behövdes. Idag var det min tur att få Spunk. Fick möjlighet att rensa hjärnan lite när jag åkte till IcaMaxi för att handla. Väl hemma igen tog jag en halvlång promenad i min ensamhet . Det var riktigt skönt må jag säga. Kom hem och fann en ledsen Malin (killproblem). Har sagt det förut och säger det igen - vad skönt att inte vara 18 år!

Inatt skall jag hämta Marcus som kommer hem från Scottland. En vecka har nu gått sedan han åkte dit. Veckan har gått otroligt fort. Ska bli skönt att få hem honom igen. Träning fem dagar i veckan väntar honom, samt även en ny tränare. I SSK byter man tränare efter varje säsong.

Stegräknaren står i skrivande stund på 17 002 steg.


Kommentarer
Postat av: Marie KJ

Spunk kan man dessutom få av olika grader. En 10:a är när man googlar på lägenheter. Jag hade en 3:a i förrgår (min promenad där jag mötte getterna)



Frisk luft och flykt hemifrån ger en liten lindring.

2009-05-07 @ 13:29:16
URL: http://systermarie.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0