Manikyr


(lånad bild)


En lördag för lite sedan var det en trebarnsmamma som fick möjlighet till egentid. Den egna tiden valde hon att tillbringa del av i Skärholmens köpcentrum.

Hon kunde inte flanera i Skärholmen hela dagen då hon skulle på tjejmiddag och var tvungen att hinna hem för att måla naglarna, duscha, sminka och klä sig.

Den här mamman är ofta snål mot sig själv. Oftast sätter hon andra och annat före sig själv. Detta är hon fullständigt medveten om. 

När mamman gick förbi en nagelstudio började hon fundera på om hon inte skulle unna sig en manikyr och lite lack. På så sätt skulle hon slippa måla naglarna när hon kom hem.

Lite lyxigt att få manikyr.... Sagt och gjort så gick denna trebarnsmamma in i nagelstudion och fick manikyr.

När denna trebarnsmamma satt där och fick sina naglar och händer omhändertagna skämdes hon lite. Hon skämdes för att hon kände sig så trött och sliten. Hon tänkte att hon måste ta bättre hand om sig. Hon funderade på hur nageltjejen uppfattade henne. Att denna trebarnsmamma var naturell, dvs osminkad, gjorde att det slitna syntes än mer tydligt.

Trebarnsmamman gick därfrån 325 kronor fattigare men med nyfilade snygga naglar målade med ljust lack, och med en flaska olja för torra nagelband. Beröm hade hon också fått. Fin form på naglarna, det är det minsann inte alla som har :-)

Nåväl, denna trebarnsmamma är självklart ingen annan än jag. Och jag är så nöjd och funderar på om jag inte ska unna mig denna lyx någon gång ibland. Lacket håller bättre än när jag gör det själv hemma. Formen på naglarna har aldrig varit snyggare. Så får det nog bli. 195 kronor för manikyr samt 50 kr för lackning. 

För det är jag värd :-)







 

Kommentarer
Postat av: Malin

Duktig du var som gjorde något för dig själv!

2010-04-08 @ 09:45:10
URL: http://mamin.blogg.se/
Postat av: Marie KJ

Jag försökte kommentera ditt inlägg i går men det gick inte.

Klart du är värd det, och massor mer! Go, girl och unna dig MER!

2010-04-08 @ 09:55:16
URL: http://systermarie.blogspot.com/
Postat av: Lollo

den här mamman gör samma sak & det kom endag då hon blev lite sur faktist, på mammam hon lever med som röker en heldel & går rätt ofta på pubben med sina vänner (inget fel idet) men jag röker inte & dricker sällan... inte så jag menar men hon som sällan unnar sig en tidning ens & så räkna hon ut vad cigg bara ciggen kostar & insåg en manikyr & pedikyr imånaden är billigare, så jo hon går & unnar sig detta ttrötta fötter & ben som ser ut som lutfisk (jo jag bor i australien men man kan inte tro det Ler*

Hon är ju d♪ jag :O)

2010-04-08 @ 11:35:35
URL: http://pingvinfamiljen.soclog.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0