Dagens tips

Lördag är som bekant min städdag. Idag var det inte roligt, men däremot nödvändigt att prioritera städningen framför det vackra vädret. Direkt efter att jag lämnat av Marcus och en hockeykompis på Scaniarinken imorse bar det av hemåt för att påbörja städningen.



När operation städning var klart var det dags att bege sig ut för att leta skor till Melker. Det är nu dagens tips kommer. "HI-Sport" det är affären där man hittar skor till både vuxna och barn till oerhört bra priser. Två par bra skor fick vi med oss hem till Melker till priset av 400 kronor. Helt klart värt ett besök.

Ikväll har vi haft middagsgäster, familjen Westberg. Nu när vi fått mer ordning här hemma kan vi ha middagsbjudningar igen. Det känns toppen. Ikväll bjöd vi på grillat. Gott så gott.

Halva helgen har nu passerat. Söndagen som väntar är blank. Jag gillar söndagar utan något på agendan.

Inget snö vill jag ha imorgon. Jag vill ha sol!


Kommentarer
Postat av: Livet med tre, Maria

Men guuuuud vad gott med grillat!! SOM man längtar efter det just nu.. :-) Var det premiär? Passar ju bra på vårdagsjämningen.. nu kan det bara bli ljusare :-) Kramar!!!

2010-03-21 @ 07:49:46
URL: http://livetmedtre.wordpress.com
Postat av: mammaxtre

Maria, grilla gör vi året om. Mer sällan vintertid, men det händer. Vi tar således inte och gömmer undan grillen under vintertid :-)

2010-03-21 @ 15:03:31
URL: http://mammaxtre.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0