Blomsterbud

I förmiddags fick jag ett telefonsamtal till mobilen. Samtalet var från en blomsteraffär som berättade att jag skulle få blommor via ett blomsterbud under eftermiddagen. De undrade om de kunde hänga blommorna på dörren om ingen var hemma.

Blommor till mig, från vem och varför i hela friden då !?

Som jag hann fundera idag. Jag kunde inte komma på någon i hela världen som har anledning att sända blommor till mig.  Väl hemma från jobbet så ringde det på dörren. Det var blomsterbudet med en otroligt fin bukett till mig!











I blomsterbuketten fanns svaret på alla mina frågor.

Jag har för vana att låna ut Melkers kläder till vänners barn. När Gisela, en mycket god vän till mig ringde för en tid sedan och berättade att hon skulle lämna tillbaka kläder som nu hennes Gabbe vuxit ur så tyckte jag att det var mycket bättre att skicka kläderna vidare till Malin, Gisela vännina. Malin är ensamstående till underbart söta David.

Jag har ingen aning om Malin ens vet om att jag har en blogg. Men om ifall att så väljer jag att tacka dig Malin så väldigt mycket. Du hade inte behövt att sända mig blommor som tack. Det är bara roligt att Melkers kläder kommer till användning. Tack snälla!

Detta blir svårt att smälta. Jag hade liksom inte räknat med nåt och så helt oväntat får jag denna fina bukett. Så rart och så trevligt. Ändå så skäms jag på något märkligt sätt. Hon/du hade inte behövt vara så här snäll mot mig.

Det är bra härligt att ha färska blommor på köksbordet. Kortet det kommer jag att spara som ett trevligt minne.

En kram via cyberrymden från mig till dig snälla Malin.

Kommentarer
Postat av: Anna

Åhh glad jag också skulle bli, kul när man få blommor för här händer de inte allt för ofta :)

Ha en bra dag! KRAM Anna

2010-11-02 @ 06:02:03
URL: http://annaadanirsvardag.blogspot.com
Postat av: Malin

Vad kul att du blev glad kära Lotta! Gisela har just visat mig din blogg. Hoppas blommorna står sig länge och lyser upp lite i höstmörkret :-)

Kram igen!

Malin

2010-11-02 @ 13:00:47
Postat av: mammaxtre

Anna, jag skulle vilja påstå att det typ aldrig händer mig :-) Mne nu hände det och jag blev så himla glad.



Malin, varmt välkommen till min lilla blogg. Nog lyser de upp alltid. De är underbara. Du hade inte behövt att vara så snäll mot mig. Jag är glad dock att du gjorde mig glad!

2010-11-02 @ 22:20:30
URL: http://mammaxtre.blogg.se/
Postat av: Min plats is olen

Vilken härlig överraskning! Och nog är det så alltid att sänder man ut vänlighet och omtänksamhet så kommer det igen. :)



Njut av din härliga bukett och ha en fin dag!



Kram Lotta

2010-11-03 @ 16:16:28
URL: http://minplatsisolen.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0