Städdag 2

Idag var det städdag på Golfklubben.



Svärmor och jag fick i uppdrag att kratta. Ingen lätt uppgift då det blåste rejält. Att se svärmor i en träningsoverall hör inte till vanligheten.



Golfklubben bjöd  på korv, dricka samt kaffe i klubbhuset. Leif hade en på tok för snygg jacka på sig. Fulkläder ska väl
gälla när det skall städas/röjas på golfbanan??



Efter att städningen på golfbanan var avklarad fick de som ville spela en runda.  Första bollen ut för säsongen var kärlekens boll. Med i den bollen gick också Ante, Leif och Rickard (Leifs svärson).



Svärmors syster Ingalill var hemma ( hos svärmor) och passade Melker när vi var på golfbanan. Melker tycker väldigt mycket om Ingalill. Han fick en toppendag tillsammans med henne. Så kallt som det var, även idag, var det med facit i hand en mycket bra lösning för Melkers skull.



Om man är pensionär och har prylar så att det räcker och blir över, och som inte får plats i det nya boendet, vad gör man då? Jo, då hyr man en lokal och säljer ut dessa prylar (möbler, tavlor och mycket annat). För att kombinera nytta med nöje samt för att göra skillnad, så har de utformat konceptet på så sätt att de också tar emot saker som folk vill bli av med.  Pengarna för den försäljningen går direkt till cancerfonden. Mitt tips till er som har saker hemma ni vill bli av med, stort som smått, är att ringa numret ni ser i bilden ovan.

Nu skall kvällen för min del avslutas med att måla naglarna. Därefter skall jag lägga mig på spikmattan jag lånat av en kollega. Ska lämna tillbaka den i morgon. Jag älskar den!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0