Morgonrunda

Hallå där alla rara, Imorse kl. 07.07 var jag och min sambo på golfbanan. Vi lånade svärmor och hennes Leifs golfbil. Det är inte helt lätt att spela tillsammans......

Denna fina strandskata kommer på besök ibland. Den vill inte att man kommer för nära. Hur fin som helst med sin långa näbb och långa benDagens båtbild.


Vi tog oss till en brasa i Trosa ikväll. Det var kallt, skitkallt. Så snart brasan brann, då gick vi. Burr.

Dagens reflektion: jag förstår att det är lång väg kvar till officiellt handikap. Jösses så få poäng morgonens 18-hålsrunda gav.

Natti natti

Happy friday

Idag har jag haft en riktigt bra fredag. En happy friday helt enkelt.Jag har varit ledig idag. Så skönt.... Var uppe med tuppen och har hunnit med en hel del. Min dotter Malin kom hem för att umgås. Mycket trevligt. Vi njöt av vädret som bjöd på sol och värme. Det är mysigt att ha en vuxen dotter. På bilden finns min äldsta och yngsta. Min mellersta var i skolan.Var tvungen att ta en bild på hennes rygg. Väldigt snyggt tycker jag. Hennes tatuering är som pricken över i:et. Blusen är toksnygg.
Dagens båtbild innebär att vi nu är på landet. Efter att ha ätit lunch med mina tre barn styrde vi kosan mot landet. Inte Malin dock. Hon åkte till jobbet.

Dagens reflektion är att det är en otroligt förmån att ha två boenden att växla mellan. Att ha två boenden innebär också att man ibland slits mellan de båda. Radhuset och tomten måste också tas om hand. Ska man kunna koppla av på landet måste man ha hunnit med radhuset också. Det har jag inför denna helg. Rabatterna mina är rensade från ogräs, huset är städat och tvättkorgen gapar tom :-)

Nu stundar helg.

Må så gott

30 minuter

Go kväll kära bloggvänner,Gullvivor har jag i mina rabatter och nu har de vaknat till liv igen. Jag blir alltid lika glad av att se dem. De minner mig om mina barndomssomrar hos min mormor. Kära minnen väcks till liv.

Min dag har varit hektisk. Väl hemma efter att ha stökat undan efter middagen noterade jag att solen sken över mina solsängar på baksidan. Jag tog då med mig min kaffekopp ut. Slog mig ned i en av solsängarna. Njöt av kaffet, djupandades och slöt mina ögon. I 30 minuter valde jag att koncentrera mig på att koppla av och varva ned. Aldrig har kaffet smakat så gott :-) Och jag känner mig riktigt nöjd över att ha gett mig själv denna stund.

Efter att ha nattat min Lillfis med sagoläsning hämtar jag nu kraft till att ge mig i färd med att storstäda. Städa för att slippa detta imorgon.

Må så gott och välkommen åter
Fåglar

Hallå där alla rara som kikat in denna onsdag,

det händer att jag fotograferar fåglar. Nedan följer några av de jag lyckats fånga på bild.TrosaånStolpe längs Trosaån

Stolpe längs TrosaånLondonDenna bild är jag mest nöjd med. Den är tagen på landet.

Mitt största problem gällande mitt fotograferande är jag själv. Jag är feg. Instruktionsboken är rena grekiskan för mig. Och jag vågar (knappt) ändra inställningarna i kameran då jag är rädd att inte hitta tillbaka.

Men jag fotograferar vidare och skall snart anmäla mig till en fotokurs :-)

Må så gott

Drömbild

Go kväll på er alla ni som hittar hit,

Imorse när jag for till jobbet var det med lätta steg jag tog mig fram. Jag kände mig som en ny människa. Utvilad och fylld av energi. Vårkänslor i hela kroppen. Så kan det bli efter en toppenfin ledighet över påsken. Mer dagar av det slaget står nu på önskelistan

Jag har en bild i mitt huvud som jag så gärna skulle vilja ta. Min drömbild för nu :-)

Flera gånger per dag brukar svanar passera tomten på landet. De kommer simmandes, men också flygandes. Min drömbild är att ta "DEN" bilden när de kommer flygandes precis ovan vattenytan. Så pass att man ser dess spegelbild i havet. Häromdagen hann jag inte ned till vattenbrynet i tid. Resultatet ser ni ovan. Min drömbild är naturligtvis en närbild.

I lördags morse gick jag upp tidigt och slog mig ned på en av bryggorna i väntan på att de skulle komma flygandes. Tji fick jag, den morgonen.

Har ni någon bild ni drömmer om att ta?

Lantliv

Det är måndag och i Trosa har vi 22 grader och sol utomhus fastän klockan är slagen 17.00. Imorse skulle vi gå en golfrunda (18 hål) jag, min sambo och Melker. En stressrunda blev det. Jag hatar stressrundor. Folk framför och folk bakom. Istället för att avsluta fick jag ta upp min boll igen och igen för att skynda till nästa hål. En bråttomrunda är värdelöst för mig som måste fokusera.... Hädanefter blir det bara tidiga morgonrundor eller kvällsrundor för min del. Och för er som undrar, vi gick bara 9 hål :-(Dagens båtbildNu skall vi snart äta middag. Därefter skall vi packa ihop oss för att åka hem till radhuset. Lantlivet är slut för denna gång. Innan vi åker hemåt måste vi invänta Marcus. Han är ute på en golfrunda :-)

Dagens reflektion: Jag är så innerligt stolt över Marcus, min snart 16 årige son. Han bor på golfbanan när han är på landet. Han tränar timme ut och timme in. Han nöter på det han behöver förbättra. Han verkar aldrig tröttna på detta. Jag är så glad över hans intresse för golfen och är full av beundran över hans ork. 

Må så gott kära läsare av denna blogg.


Life is good

Bästa dagen på mycket länge. En njutbar dag. En för mig, välbehövlig dag.Att sitta i en solstol och lapa sol och läsa en bok. Att titta upp ibland och se sönerna ha roligt på studsmattan, timme efter timme. Det var helt underbart.Som jag har ätit (för mycket) godis och annat onyttigt denna helg. Svärmors tårta för dagen gick inte att motstå. Från och med tisdag blir det godisförbud :-)Idag tog vi årets första båttur. Hur mysigt som helst.Dagens båtbild. Mäktig tycker jag.

Dagens reflektion: Life is good.
SkattjaktGlad påsk önskas alla läsare av denna blogg.På påskafton kommer alltid påskharen. Även i år hade påskharen gömt påskägg och påskpresent. Melker gav sig därför ut på skattjakt imorse. Till sin hjälp hade han en skattkarta.

Melker är väldigt bra på att sysselsätta sig själv. Han leker väldigt bra, även utan kompisar.Dagens båtbildMelker älskar att hoppa studsmatta med Marcus.

På eftermiddagen åkte jag med mina söner till golfbanan. En härlig stund. Det gick bra för oss alla tre. Att spela golf är ett perfekt sätt att tillbringa tid tillsammans på.I förmiddags åkte Melker och jag in till Trosa. I Trosa strosade vi runt. Vi kikade i butikerna, åt glas och lekte på lekplatsen vid båthamnen. Jag fotograferade också. Både honom, fåglar och blommor. Det var då det kröp fram. Melker börjar tröttna på mitt fotande. Det tar för mycket tid. Tar tid att ta sig från A till B :-)

Må så gott
 


Livet på landet

Hej och Glad påsk på er alla,

Livet på landet gör mig gott. Som jag älskar livet på landet.På tomten har vi nu maskrosor. Maskrosor minner mig om min barndom. 5 kronor hinken :-)Svärmor har pyntat en av buskarna. Rart och välkomnande.Vitsippor har vi många av. Så söta.Dagens båtbilder. Båtarna som passerar tomten blir fler och fler för varje helg.Lillfisen är feberfri och starkare idag.En vacker men ganska så kall kväll.

Dagens reflektion: För vuxna är det påsk under flera dagar. För mindre barn så består påsken av en enda dag och det är påskafton :-)

Må så gott

Gudsonen

God sen kväll på er,Idag var det inte bara påskkärringar som ringde på dörren hemma hos oss. Max (Melkers kompis) ringde också på. Han tycker inte alls om att Melker är sjuk. Det ni ser på bilden ovan, överlämnade han till sjuklingen. Så rart.En extremt dålig bild på min gudson Fredrick. Jag misslyckades med samtliga kort som jag tog under den innebandymatch gudsonen spelade ikväll. Varför har jag ingen aning om. Jag misstänker att det är ett handhavande fel. Men jag skyller på det dåliga ljuset.

Det var trevligt att kika på den innebandyspelande Gudsonen. Vi ses tyvärr för sällan.

Efter matchen som slutade sent, ca kl.22.30 styrde jag kosan mot landet. Väl framme möttes jag av den vackraste himlen. Det är stjärnklart i Trosa .

Natti natti

Barnakuten

Hej Bloggen,

Jag har ingen besöksräknare så ni som kikar in här har ingen aning om hur få eller hur många ni är. Men jag kan meddela att ni igår den 19 april var 103 personer som kikade in. Jättekul!

Mindre rolig har natten varit. Lillfisen vaknade på förnatten och hade ont i huvudet. Hans ansikte var svullet. Han var het som en kamin, 40,6 grader. 

Jag har tre barn och är, tycker jag, ganska cool. Cool på så sätt att jag inte hetsar upp mig så lätt när det gäller skador eller sjukdomar.

Men i natt då blev jag riktigt orolig. Hur hög feber kan man ha, det kom jag på där och då att jag inte hade en aning om. Jag ringde vårdguiden och fick vägledning. 

Efter att ha kontrollerat om min febriga Lillfis kunde sitta ned och se ned mot sin navel, vilket han inte kunde. Då bar det iväg till barnakuten.

På akuten har vi tillbringat natten, jag och min sambo med vår son. Tack och lov uteslöt läkaren hjärhinneinflammation. Något jag var rädd för att han drabbats av. Han hade halsfluss och blev ordinerad Kåvepenin.

Tänk så fort det kan gå. Han var frisk när han gick och la sig och vaknade med extremt hög feber.

Vi kom hem från sjukhuset lagom till att det var dags för mig att åka till jobbet. Nu sitter jag här och knåpar ihop detta inlägg med grus i ögonen känner jag.

Måtte han bli frisk snart och måtte jag få sova inatt.Pollen gör att jag aldrig har påskris i vatten här hemma. Idag fick jag äppelkvistar av en kollega. Nu har vi äppelkvistar i en stor vas fylld med vatten. Kvistarna har vi klätt med påskpynt. Påskpynt som hänger med år ut och år in. Kycklingen ni ser på bilden, den har Marcus gjort när han var liten. Vilket nu var väldigt länge sedan, han fyller 16 snart.

Må så gott

Krokus

Hej alla rara, arbetsdagarna denna vecka känns som en transportsträcka. En transportsträcka mot lediga dagar i påsk. Fler lediga dagar än en vanlig helg. Något att se fram emot.Jag vet inte varför jag inte har sett till att ha krokus i mina rabatter. Så vackra som de är att se på. En fröjd att ha i sin rabatt. I vår njuter jag av mina grannars krokusar. Men nästa vår, då har jag egna. Och jag kommer att ha många. Vet redan nu hur jag ska plantera lökarna :-)

Må så gott

Inomhus

Hej alla, här kommer ett sent inlägg från en bloggerska som kom hem sent ikväll....Påskliljorna mina är så fina och välkomnande när man stiger in på tomten. Dem blir man glad av. Därför har jag många :-)

Dagens rubrik är inomhus. Jag lämnade radhuset kl. 06.30 och kom hem kl. 21.20. Jag har tillbringat mestadels av tiden inomhus. Lite trist med så blir det vissa dagar.

Natti natti


Utomhus

Hej på er alla. Hej alla ni som regelbundet kikar in och Hej alla nya läsare som hittat hit. Ni alla som besöker min lilla blogg gör mig så glad. Tack!

Vädret denna söndag har varit makalöst bra. Frukost, lunch och middag har vi ätit utomhus. Så mysigt.

Kanadagäss är fina, men dem vill vi inte ha på tomten.Mellan kl. 10.00-13.00 ägnade vi oss åt att vårstäda golfbanan. Melker varvade mellan trädgårdsarbete och på att öva. Han är jätteduktig. Både på att hjälpa till med trädgårdsarbetet men även på att få iväg golfbollen :-)
I sommar ska han gå en golfkurs.Efter vårstädningen prioriterade jag och Melker att åka tillbaka till landet för att njuta av att bara vara. De andra valde att gå en golfrunda. Blåsipporna är underbart vackra nu.Att sitta och njuta av solen och av att bläddra i blanka tidningar är bland det bästa jag vet. Att lyfta blicken och mötas av båtar som passerar tomten på ett hav som glittrar. Det är för bra för att vara sant. Jag njöt av denna stund.

Väl hemma i radhuset har vi bland annat ägnat oss åt lite trädgårspyssel. Vi hann med en hel del denna söndag, både på golfbanan, på landet och hemma. Det känner jag mig nöjd med.

Dagens reflektion: Marcus valde att stanna kvar på landet. Han har påsklov och vill tillbringa lovet på golfbanan. Det tycker jag han gör helt rätt i :-)

Må så gott

Slutet gott

Hejsan hoppsan på er alla,

Då är vårstädningen i samfälligheten avverkad. Och det tycker jag är skönt :-)Städdagen höll på mellan kl. 08.30-15.00. Efter det väntade städning hemma. Jag ville städa innan vi åkte till landet, Marcus  och jag. Jag vill komma hem till en städat hem. Marcus längtan till landet var stor. Så pass att han städat huset medan jag var ute och ägnade mig åt samfälligheten. Jag blev väldigt glad!Väl på landet fick jag träffa Lillfisen igenJag fick se mina fina söner tillsammansJag fick avnjuta ett mycket gott rosévin till god mat, grillat förstås :-) Vi avnjöt middagen utomhus med havet och solen som sällskap. Kikar ni på vinglaset ser ni en spegelbild av både land och hav.
 
Slutet gott allting gott

Filmtajm

Hej på er alla, det blev ett sent inlägg denna fredag.Jag och mina två äldsta barn valde nämligen att efter middagsmaten lägga oss i soffan , käka godis och kika på en film. Vi såg Himlen är oskyldigt blå. Ingen feelgood film direkt, långt ifrån. En sann, och därför en mycket tragisk historia. Detta på många sätt. Klart sevärd.

Trots att det inte var någon feelgood film vi såg hade vi det himla mysigt tillsammans, jag och två av mina tre barn :-)

Dagens reflektion: Jösses så trist det är att tycka att helgen som stundar på många sätt redan är förstörd. Sorgligt att redan längta efter nästa.

Jag har inte sett fram emot denna helg lika mycket som jag brukar. Imorgon ska jag ägna mig åt vårstädning i området där vi bor och på söndag är det vårstädning på golfbanan i vilken vi är medlemmar. Min sambo och Lillfisen har redan åkt till landet. Det hade jag ochså väldigt gärna gjort......

Helgen är uppbokade med en massa måsten. Jag skulle istället vilja ägna mig åt att återhämta mig, efter en lång arbetsvecka. Är det inte det som är meningen med helgerna?


Må så gott


Pippitröja

Hej bloggen, torsdag kväll och jag önskar så att jag gick ut och tog tag i några måsten jag har på tomten. Men jag gör det medvetna valet att sätta mig med datorn i knät, framför tv.n som visar en rafflande hockeymatch.På bilden ovan ser ni något som jag velat köpa mig under flera års tid. En Pippitröja. För några dagar sedan slog jag till. Jag unnade mig en Pippitröja. Nu ser jag fram emot att använda den. Hur snyggt som helst till jeans och mina fina blåa converse.

Dagens reflektion nummer 1: I morgon måste vinterdäcken bytas till sommardäck. For till en däckfirma efter jobbet idag. Firman stänger kl. 18.00. Jag var där kl. 16.00, men de tog inte emot fler kunder. Som jag önskar att jag kunde själv!

Dagens reflektion nummer 2: En förstart på vad som komma skall kände jag att jag var med om ikväll.  Detta när jag njöt av en kopp kaffe utomhus, i solen, bläddrandes i en rykande färsk blank tidning. Så mysigt. Ge mig mera.......

Må så gott


En skatt

Hej alla,
mina dagar går i ett rasande tempo. Jag hoppas att det bara är tillfälligt.....
 


Det kom för lite sedan en cd-skiva med posten. Skivan var till mig från min väninna Sirpa. Hon hade lagt över de bilder hon tog med sin kamera när vi var i London. Bilden ovan var en av dem. En fantastisk fin bild.

Jag ser bilder som en skatt. En skatt att ögna igenom när man behöver hämta energi. När man behöver minnas och även påminnas. En skatt att öppna när man behöver drömma sig tillbaka till platser eller händelser värda att minnas.

Må så gott
YourLife

Hej och god kväller på er alla,

en trött och sliten bloggerska är det som skriver ikväll. Vad trist och tråkigt det är att känna sig sliten och trött....
Måtte det vända snart.Jag formligen älskar blanka "härliga" tidningar av olika slag. För lite sedan valde jag att unna mig ett nummer av en ganska ny tidning på marknaden. Tidningen YourLife. Jag blev väldigt förtjust i den. Tyvärr tycker jag att det är dyrt att betala närmare 50 kronor för ett nummer. Dock har jag nu nappat på en prenumenation och får fyra nummer för 99 kronor. Det tycker jag är ett väldigt bra pris :-)

Nu ser jag fram emot nästa nummer.

Må så gott och stort tack för ditt besök

Skönhetssömn

Hej alla,När jag lämnade min arbetsplats idag, och kom ut från byggnaden, möttes jag av ett fantastiskt väder. Solen var på besök och värmen var mer än behaglig. Och hela denna dag har jag varit inomhus och jobbat på som en toka. Detta utan en enda refektion över vädret :-(

Ikväll när jag vid nattningen, läst klart sagan för min Lillfis, bad han mig att ligga kvar hos honom en stund. Det gjorde jag mer än gärna. Jösses så skönt det var att blunda och koppla av för en stund. Men så trött jag blev av att tillåta mig att vila. Därför mina vänner blir det tidig läggdags för mig ikväll. Jag behöver min skönhetssömn :-)


"Medelåldern är en period när det fortfarande finns en chans att "laga" det man möjligtvis har skadat eller slarvat med tidigare"

Natti Natti

Råsunda

Hallå där, vissa dagar hinner man med mycket :-)Tidig morgon såg det ut så här från fönstret i vår ytterdörr på landet. Vi åt frukost utomhus. Min favoritfrukost, äggröra och bacon. En bra start på dagen således.I helgen har det mest varit småbåtar som passerat tomten. Någon enstaka segelbåt samt denna fiskbåt passerade också. Fiskebåten fick bli dagens båtbild. Ni som följt denna blogg en längre tid vet att Dagens båtbild hör vår och sommar till :-)Lycka är att ta en bra bild på en fjäril. Det hann jag med innan färden gick till Solna och Råsunda.

Jag och Marcus har varit på fotboll. Vi såg AIK slå Mjällby med 3-0. Det var riktigt trevligt att gå på fotboll. Solen sken mot Östra, där vi satt. Det var så varmt och härligt. Vi hade jättebra sittplatser. Innan matchen åt vi en bit mat. Således har jag fått kvalitetstid med ett av mina barn idag. Tack Marcus, för att du frågade om vi skulle gå på fotboll.

Dagens reflektion: Fotboll förenar. Människor som inte känner varandra och som aldrig träffats känner en stark gemenskap. Främlingar kramar om varandra när det blir mål. De delar glädjen tillsammans, men även ilskan och besvikelsen. De är överens om att domaren emellanåt är en fegis och de är ganska hårda mot spelarna när de gör misstag på planen. Hårda för att i nästa sekund vara oerhört förlåtande. Men framför allt så sjunger de tillsammans. Sången ramar in och gör matchen så mycket bättre.

Vi hade det toppenbra på Råsunda min ena son och jag :-)

Må så gott


Underbar lördag

Hej på er alla som hittat hit, jag har haft en underbar lördag. Vi har haft en utefixar dag på landet. Solen höll oss sällskap. Vi har krattat, kört många vändor med skottkärran. Vi har eldat, och jag har njutit av doften. Vi har fikat på en av bryggorna. Vi har tagit fram utemöblerna. Nu lagar vi god mat. Grillen är tänd. I väntan på middagen bloggar jag samtidigt som jag sipprar på ett glas rött.LillfisenNär vi satt och fikade på bryggan fick vi, för en kort stund, sällskap av en mink.

Mina fina grabbar, Marcus och Melker. De har båda varit till stor hjälp idag. De har varvat krattandet med bus. Jag njuter av att se dem tillsammans.

När man krattat bort löv och tallbarr så  kan man finna skönheter av detta slag, det gjorde jag :-)Inte så mycket is kvar.Melkers utemöbler är på plats igen efter vintervilan.

Dagens reflektion: Vissa dagar är bättre än andra. Den här dagen var riktigt bra. Det är gött att leva.

Må så gott

Smultronställe

Hej på er alla rara,

Lillfisen har varit febrifri hela dagen. Så himla skönt. Efter att ha städat huset så åkte vi till landet. Vårat smultronställe i Trosa. Eller vårat och vårat är väl inte helt sant förstås. Vi har en egen lägenhet med separat ingång, i svärmors hus. Vi är bortskämda som få. Det händer att jag nyper mig i armen. 

I Svärmors del av huset vad det påskpyntat och fint. Hon hade även köpt ursnygga kuddar till nya soffan. Hon är en färgstark person min kära svärmor. Det var så härligt att få krama om henne idag. 

På landet hade våren kommit på riktigt. Och som en bonus har vi sol :-)

Dagens reflektion är att gårdagens inlägg om "det dåliga samvetet" berörde. Många kände tyvärr igen sig. Tack snälla för erat engagemang i min lilla blogg. Ni gör bloggen levande.

Jag önskar er alla en fin fredag. Må så gott och varmt välkommen åter.


dåligt samvete

Hej alla läsare av denna blogg, hoppas att ni haft en fin dag.Lillfisen vaknade med väldigt hög feber imorse. Min sambo och jag valde att dela på vabbandet. Han tog förmiddag och jag eftermiddag.

Dagens reflektion är att jag är hopplös. När jag for hem för att lösa av min sambo kom det dåliga samvetet som ett brev på posten. Vilket trist och tråkigt sällskap det dåliga samvetet är. Och så onödigt sedan!

Kanske är det baksidan av att ha en chefsroll. Ansvaret i sig gör att man drar på sig det dåliga samvetet, fastän man gör helt rätt genom att åka hem. Fastän man redan slagit knut på sig genom att dela på dagen. Allt för att hinna med både jobb och familj. Detta (förmodligen) för att slippa få dåligt samvete :-(

Väl hemma blev jag förlamad av tröttheten. Det blev förmodligen för tvära kast för mig. Från stressigt jobb med mycket att göra kontra hemmets lugna vrå med en sjukling.

Eller så håller jag också på att bli sjuk. Huvudvärken gör sig gällande. Men det har vi inte tid med .....

Känner någon möjligen igen sig, eller är det bara jag som får sällskap av det dåliga samvetet lite då och då?

Må så gott

Tystnad

Gokväll på er,

min telefon på jobbet har idag gått varm. Jösses vad det har ringt. En kväll i tystnadens tecken passar mig därför alldeles utmärkt.Ikväll har jag ängat en stund åt min rabatt på framsidan. Rabatten som äntligen är fri från snö. Har nu rensat och gjort plats för det som komma skall. Det var en skön stund.

Här hemma är det tyst. Lillfisen sover, Marcus är på fotbollsmatch och min sambo arbetar. Jag väljer tystnaden ikväll. Att lyssna till tystnaden är bara så himla skönt att få göra ibland. Just idag är detta precis vad jag behöver.

Må så gott

Åtta saker om mig

Hej på er alla,När jag var i London fick jag en utmaning av LiseLotte med bloggen http://liselottesj.blogspot.com/
Utmaningen var att berätta åtta saker om mig själv.

1. Jag är en känslosam person som har nära till tårar. Att jag fäller en tår när någon vinner OS guld eller under ett avsnitt av Greys Anatomy är mer regel än undantag.

2. Målet med mitt gymnasieval var att bli polis. Något jag aldrig blev.

3. Jag väljer att inte glömma bort hur det var (nu för många år sedan) att ha det riktigt knapert ekonomiskt. Jag väljer att komma ihåg hur det var att panta burkar och pet-flaskor (som jag samlat på mig hemma) för att ha råd att köpa mjölk.

4. Jag köper tidningen Situation Stockholm för att stötta de hemlösa.

5. Jag kan brodera korsstygn.

6. Jag har höga krav på mig själv och faller under kategorin duktig flicka.

7. Jag har två jättefina Louis Vuitton väskor som jag numera aldrig använder. Älskar dem dock.

8. Jag har som mål för framtiden att bli världens bästa mormor och farmor.

Det var lite om mig.

Nu måste jag rusa iväg på ett möte. Sitter i styrelsen för samfälligheten. Något jag bittert ångrar.....Duktig flicka syndromet.....
 
Må så gott

Lycka

Hej alla läsare av denna blogg,

Lycka är att på morgonkvisten hitta en kärleksförklaring under sin tallrik.

Lycka är också att komma hem och mötas av att se sina söner spelandes bandy på gården. Trots att det skiljer 10 år mellan dem har de behållning av varandra.

Det är sann lycka för mig.


Kram

Go kväll på er alla,

tiden räcker inte till för mig och till allt som jag vill hinna med. Denna helg kom men försvann lika fort.Denna bild får symbolisera den kram jag genom detta inlägg sänder er alla.
Tack, för att ni kikar in och tack alla ni som lämnar avtryck genom fina kommentarer. Jag uppskattar er så.

Jag ligger efter med att svara på era kommentarer. Jag hoppas att kunna ta mig tid till detta snart. Men just nu räcker tiden inte riktigt till.

Må så gott

Resekamrat

Hej alla, vad roligt att så många av er uppskattat mina inlägg om London.Efter alla inlägg om London är det nu på sin plats att presentera min resekamrat. Finaste Sirpa som jag tycker så mycket om och som jag hängt ihop med sedan gymnasietiden. Sirpa och jag har nu varit på tu man hand i både New York och London. Tillsammans har vi uppfyllt våra drömmar om just dessa resemål.  Det har varit två fina resor och jag hoppas på många fler.

När vi var på väg hem från NY bestämde vi oss för att nästa resa skulle bli till London. När vi var i London bestämde vi oss för att vår nästa resa blir till Budapest.

För er som inte känner Sirpa så kan jag berätta att hon är en mycket omtänksam person. En person med gröna fingrar som odlar Squash i sin kompost. Hon saftar och syltar av sådant som hon odlat själv. Hon kan kakla och lägga golv, händig således. Hon lagar mat och bakar som en gud. Hon är teknisk. Hon leder jympa pass för Friskis och Svettis i Stockholm. Hon är en doer. Hon är bara så duktig.

Sirpa, jag är så glad att du finns i mitt liv. Du är en fantastisk fin vän. Jag är full av beundran för den du är.

Nu ser jag fram emot Budapest :-)Musikal

Go kväll alla läsare av denna blogg,

min äldsta son frågade mig igår om det inte var dags för mig att sluta skriva inlägg om London. Han menade att jag nu faktiskt varit hemma ett tag sedan den resan. Men jag har mer att berätta, så här kommer ännu några rader om London :-)

Jag och Sirpa hade redan innan vi åkte till London bestämt oss för att gå på en musikal. Vi valde att inte boka musikalbiljetter hemifrån innan resan då vi hade fått tips av en vän till Sirpa, om att det gick att få biljetter till bra pris, om man köpte på plats samma dag som man önskade gå.

I lördags mitt på dagen tog vi oss till Leicester Sqare och handlade musikalbiljetter på ett Half Price Ticket Office.
Det fanns många Half Price Ticket Office att välja mellan. Sirpa hade fått tips om ett office som var fristående. En som skulle likna en kiosk, något som stämde. www.tkts.co.uk För ca 200 kronor var såg vi den kvällen musikalen Chicago på Cambridge Theatre. Det var en trevlig upplevelse till ett mycket bra pris.

Detta får bli dagens tips från mig till er.

Må så gott

RSS 2.0