Sommarbilder

Hallå där, sol och blå himmel har vi haft i Trosa idag, men ack så kalla vindar :-(
 
 
Dagen har vi tillbringat med familjen Westberg (fd grannar) som kom på besök. På bilden ser ni mina söner och lilla Maja på väg till havsbadet.
 
 
Underbara Maja leker vid vattenbrynet.
 
 
Melker gillar att bada :-)
 
 
För andra året i rad deltog Melker i Trosa stadslopp. Med sig hade han kompisarna Max och Maja. En av dessa ryggtavlor är min yngsta sons. Vid mållinjen stod jag och tog emot, med en tår i ögat av stolthet, i år igen :-)
 
 
Dagens båtbild
 
 
Dagens reflektion handlar om att jag blev så innerligt glad när Malin (min dotter) ringde och berättade att hon under kvällen kommer ut till landet. Sådana samtal gör en mor glad.
 
Jag har förstått att några av er fått problem med att kommentera hos mig. Blogg.se har gjort vissa ändringar och jag vet inte varför det krånglar för några av er. Ska maila blogg.se och fråga.
 
Må så gott
 

Fin dag och fina vänner

Hej alla rara som kikar in här,
 
Vilken varm och härlig dag vi haft i Trosa idag. Sommartider med sommarväder, gillas!
 
 
Soligt sommarväder är badväder för Melker (inte för mig).
 
 
Fina vänner kom på besök idag. De kom för att umgås, fika och äta middag. Och så blev det också MEN de rensade ogräs och planterade kärleksört också :-)
 
 
Dagens båtbild
 
Dagens reflektion är att det i skrivande stund känns oerhört skönt att jag redan kl. 06.20 imorse gav mig ut på min löparrunda. Kvällen är således fri. Löpningen går bättre och bättre. Jag orkar hela rundan utan att stanna för att gå och jag är inte alls lika slut när jag kommer hem längre. Det går åt rätt håll och det känns bra.
 
Må så gott

Sommardag

Hallå där ute i cyberrymden,
Solen har varit på besök i Trosa idag. Så pass mycket att jag känner mig tacksam över att äntligen ha fått njuta av sol och värme. Jag har njutit av denna sommardag.
 
 
Herr snigel
 
 
Lavendeln är på gång.
 
 
 
Vackert med regndroppar.
 
 
Tänk om jag ändå hade ett makrobjektiv. Oj så fin denna bild kunde ha blivit.
 
 
Årets strandväska, för oss. 30 kronor på intersport. Ett litet tips :-)
 
 
15 grader är inte för kallt för att bada, för Melker. Jag doppade fötterna och de blev (nästan) till is. För kallt för mig men inte för Melker.
 
 
En glimt av Trosa havsbad. Jag satt på bryggan och njöt av denna härliga miljö. Vad det är gott att vara ledig :-)
 
 
Dagens båtbild
 
 
Kvällsregn bjöds det på ikväll. Tyvärr innebar det att auktionen som är på Garvaregården i Trosa på onsdagar, inte alls blev vad vi hoppats på. Det regnade när vi kom dit och det formligen vräkte ned när vi gick därifrån. Vi får hålla tummarna för nästa onsdag istället.
 
Dagens reflektion är att solen gör allt mycket vackrare och mysigare. Oj så härlig den är när den äntligen kommer på besök.
 
Må så gott
 
 

30 minuter av mitt liv

Hej på er alla,
 
 
Dagens spegelbild
 
 
Dagens himmel.
 
 
Tomaterna mina behöver sol....
 
 
Mitt promenadsällskap för dagen :-)
 
 
 
Dagens båtbilder
 
Dagens reflektion: Ikväll hade jag inte tid att ge mig ut på min löparrunda förrän klockan hunnit bli 22.45. Då hade jag ingen lust alls, verkligen ingen alls. Men sen tänkte jag att "rundan endast tar ca 30 minuter av mitt liv". Och ut på min runda tog jag mig. Den bästa hittills, och jag vet varför. Jag tänkte på viktigare saker än på hur jobbigt det är att springa. Och då ska ni veta att jag helst skulle slippa tänka på det som jag tänker på.
 
Må så gott
 
 

Regnhatt

Hej på er.
 
idag inleder jag min tredje semestervecka av fem. Det går fort när man har det bra.....Men jag har bestämt mig för att tänka att jag har tre veckor kvar, har bara gjort två än så länge. Mycket semester kvar således :-)
 
 
Vitt är bra vackert.
 
 
Jag har spelat golf idag. Det regnade på oss och förutsättningarna var inte de bästa, men trevligt hade vi. Som ni ser i spegelbilden hade jag regnhatt på idag. Det var helt klart nödvändigt med hatt eller keps. Tur jag inte är fåfäng :-)
 
 
Dagens båtbild
 
Dagens reflektion är att det är väldigt lätt att leva ett aktivt liv när man har semester. Lätt som en plätt faktiskt.
 
Må så gott

Morgon-förmiddag-eftermiddag-kväll

Hej alla rara,
 
 
 
Vackert väder på morgonen.
 
 
 
Regnigt väder på förmiddagen.
 
 
Blåsigt väder på eftermiddagen.
 
 
Vackert väder på kvällen.
 
Det mina vänner var dagens väder i Trosa :-)
 
Dagens reflektion är att det är bra skönt med vilodagar. Dagar att bara vara.
 
Må så gott

Stolt över mig själv

Go kväll på er alla ni som hittat hit,
 
 
Svärmors Ella
 
   
Gulliga
 
 
Gräslöken bär en vacker blomma, tycker jag.
 
 
Grannen har finaste flaggan. Finns inget annat klubbmärke som är vackrare än Gnagets, tycker jag :-)
 
 
Dagens båtbild. Jag älskar att fotografera segelbåtar med segel. Men detta är min absoluta favoritbåt. Jag älskar att lyssna till ljudet av denna båt.
 
 
Jag är stolt över mig själv! Jag löptränar tre gånger i veckan och klarar nu av att springa 4 km. När jag börjar springa tänker jag -att jag snart är framme (halvvägs) och när jag kommit halvvägs och är på väg hem igen tänker jag - att jag snart är hemma. Under löpningen tänker jag -att det vore ett misslyckande att stanna, eftersom jag vet att jag klarar av att springa sträckan.
 
Att jag springer långsamt, kanske har ful löpstil, att jag andas högt och att jag är helt slut när jag väl nått målet och är hemma igen, det mina vänner, struntar jag fullständigt i.
 
Dagens reflektion är att jag tycker att det är bra skönt att vara 44 år. Jag bär min knallrosa onepice (hemmavid) för att jag tycker så mycket om den. Man skrattar åt mig, men det struntar jag i. Och jag vågar trotsa jantelagen genom att skriva, att jag är stolt över mig själv som kommit igång med löpträningen och att jag nu orkar springa 4 km. Fasiken så skönt det är att bli äldre :-)
 
Må så gott
 
 
 
 
 
 
 
 

Tillsammans

 Hej och glad midsommar på er alla,
 
Ikväll när Melker (min 7 åring) fick frågan vad han tyckte var det bästa med denna dag så svarade han - att vi alla är tillsammans. Och jag, jag håller med.
 
 
 
Vi har firat midsommar i Västerljung, precis så som vi brukar göra.
 
 
Min dotter Malin och hennes blivande make.
 
 
Väl hemma på landet igen efter firande i Västerljung valde Melker att öva på golfsvingen. Bilden är tagen i motljus och blev bra ändå, tycker jag :-)
 
 
Dagens spegelbild
 
 
Malin
 
 
 
Dagens båtbild
 
Dagens reflektion är att det är trevligt med traditioner som att fira midsommar.
 
Må så gott
 
 
 
 
 
 
 

Livet

Hej alla rara,
 
 
En liten bit av Trosa båthamn imorse, tidigt. Vackert om ni frågar mig.
 
 
 
 
 
Svärmor och jag körde en favorit i repris imorse :-) Kl.07.30 tog vi oss ut på golfbanan för en 18-hålsrunda. Vi har trevligt under våra rundor jag och svärmor.
 
 
Dagens båtbild.
 
Ute på landet har jag nu hela familjen samlad. Trevligt så trevligt att få fira midsommar med de sina.
 
Dagens reflektion handlar om livet. Tankar om livet och dess mening. Tankar om vikten av att ta vara på den tid man får här på jorden. Tankar om vikten av att ta hand om sig och värna sin hälsa. Ett telefonsamtal idag ruskade om mig ordentligt och väckte en hel massa känslor och funderingar. Svåra frågor men nog så viktiga.
 
Nu börjar det bli dags för mig att klä om till löparkläder och bege mig ut. Jag ska fortsätta mitt funderande om livet. Kanske det gör att jag inte tänker på hur förbannat jobbigt det är att springa. Har liksom annat att fokusera på nu.
 
Må så gott och tag hand om dig
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ful men ack så skön

God kväll på er,

Inledde onsdagen med en golfrunda tillsammans med svärmor. Kl. 07.00 åkte vi hemifrån. En perfekt start på dagen!Väl hemma igen promenerade jag och Melker till Havsbadet. Han badade och jag tittade på :-)Dagens spegelbild :-) Jag har fått en rosa onepiece idag. Önskade mig en sådan och önskan slog in. Underbar att skrota i.  Ful men ack så skön. Går att beställa här http://onepiece.com/se/shop/category/view:16Denna bok har jag också fått idag. Även denna önskade jag mig :-) En underbart fin bok med vackra bilder och trevlig läsning.Dagens båtbild

Dagens reflektion är att det är himla mysigt när man får precis det man önskar sig.

Må så gott

Det går bra nu

God kväll på er alla som kikar in här.

Det händer väldigt mycket bra i mitt liv nu. Man skulle lugnt kunna säga "att det går bra nu". Så pass att jag köpte mig en trisslott: Den har jag ännu inte vågat skrapa dock :-)Imorse klockan 07.00 åkte jag och svärmor till golfbanan. Den rundan resulterade i att jag äntligen blev med ett officiellt handikapp. Nu är det 36 som gäller och inte 36 +. Jag är så glad! Har kämpat sedan sommaren 2008 och idag så slog jag till :-)Dagens båtbild.

Min löparrunda igår kväll gick galet bra. Jobbigt, men det gick bra och jag var väldigt stolt över mig själv. Och sen har det hänt något annat i mitt liv också. Något som kommer att innebära en stor förändring. Det går bra nu, som sagt.

Dagens reflektion är att det känns bra att det går bra nu. Det där med att sätta upp mål för sig själv är inte alls dumt. Oj vilket lyckorus när man väl går i mål.

Nu skall här skrapas en trisslott :-)

Damgolf

Hej på er alla,På måndagar är det damgolf på den bana som vi är medlemmar i. Imorse valde jag att följa med svärmor, fastän det kändes lite läskigt :-) 21 kvinnor deltog  OCH det var skoj! Jag är glad att jag utmanade mig själv genom att våga. Vid hål 10 fick vi besök av Melker och Ella. Urgulliga bägge två.I dessa har jag inte myst idag, jag hann inte. Men imorgon, kanske :-)

Dagens båtbilder.

Dagens reflektion är att golf är en härligt aktivitet att ägna sig åt. Oavsett vilket handikapp du har eller om du är man eller kvinna, gammal eller ung så kan man spela tillsammans. Det tycker jag är hur bra som helst. Dessutom så kan man vara nöjd fastän man spelar dåligt. Nöjd över ett bra slag eller en lyckad putt. Sånt kan man leva på länge :-)

Nu ska jag sätta på mig mina löparkläder och bege mig ut och springa. Målet är att springa tre gånger i veckan. Innan jag går hemifrån skall jag lura mig själv att det ska bli roligt och att det kommer att gå lätt. Lura i mig att jag ser fram emot en löparrunda  helt enkelt :-) Att det regnar ute, det ska inte få stoppa mig.

Må så gott

Mellan skurarna

Hallå där på er alla,

Marie med bloggen http://systermarie.blogspot.se/ bjöd på tjejmiddag igår. En trevlig tradition i juni månad sedan många år tillbaka. ( Bilder jag tar inomhus blir sällan såsom jag vill ha dem. Vet inte vad jag gör för fel).

- - - - - -

Ömsom regn ömsom sol har vi haft i Trosa idag. Många klagar på vädret. Många menar att sommaren ännu inte kommit. Jag klagar inte. Jag försöker ha rätt inställning till det semesterväder som bjuds. När det regnade idag passade jag på att läsa och wordfeuda :-). När det var uppehåll tog jag en promenad och när solen kom fram la jag mig i solsängen. Och den ljumma kvällen tillbringade jag med svärmor och Melker på golfbanan.  Sämre kan man sannerligen ha det. Dessutom har jag passat på att fotografera idag :-) Det gäller att fånga dagen mellan skurarna och det är jag bra på att göra :-)Bilder tagna på tomten idag.Del av mitt sällskap under promenaden.

Dagens båtbilder.

Kvällsrunda med svärmor och Melker. Så trevligt!

Dagens reflektion handlar om det faktum att det är söndag och vi är trots det kvar på landet. Vi behöver inte packa ihop för att bege oss hem, som vi vanligtvis måste göra, eftersom jag har ju semester. Underbart!

Att vara sin egen app

Hejsan svejsan på er,

Efter att ha funderat länge och väl bestämde jag mig igår kväll för att det (idag) lördag var dags. Dags för mig att ta tag i det där med löpningen igen.

Jag tillhör inte den lyckliga skaran vilka kan ladda ned en bra app som hjälpmedel i spåret. Jag fick helt enkelt vara min egen app.

Jag tillhör "tyvärr" heller inte den lyckliga skara som bara snörar på mig löparskorna och ger mig ut för att njuta av en runda i spåret. Kan bero på konditionen förstås :-)

Denna regniga lördagsmorgon begav jag mig (som bestämt) till spåret. Jag såg ut som en sådan där duktig löperska. Kläder kan ju lura vem som helst vet ni. Men där tog likheterna  (tyvärr) slut....

Herregud så jobbigt det var! Jag ville ärligt talat stanna för att kräkas (gjorde jag inte dock). Inte orkade jag tänka på min hållning och på andra viktiga saker. Jag förflyttade mina ben och fokuserade på att andas och på att bestämma vart jag skulle stanna och när jag skulle börja springa igen.

Jag sprang och gick och sprang och gick. Att vara min egen app gick väl ok.  Man tager vad man haver :-)

När jag kom hem bar jag känslan av att det nog inte bor en löperska i mig. Men jag tog mig ut. Oavsett hur det gick för mig i spåret så tog jag mig ut och jag tog mig runt de två varv som jag satt upp som mål.

Det är väl ändå det viktigaste eller hur :-)

Nu är det bara att harva på. Fortsättning följer.....Dagens båtbild.

Dagens reflektion är att jag utan att skämmas erkänner att stunder av tystnad och ensamhet är underbart. Härligt att vara ett med sina tankar och att vara fri att bestämma över sig egen tid. Några timmar av detta slag en regnig lördag, det var inte helt fel.

Må så gott


Älskart

Happy friday på er alla mina läsare,

Imorse hade jag som mål att gå upp tidigt för att städa huset-packa-storhandla. Jag gick upp tidigt och betade av min att göra lista. När jag tidig eftermiddag slog mig ned i solsängen ute på landet tillsammans med det senaste nr av Sköna hem och en kopp kaffe, då kände jag mig ruggigt nöjd över att ha följt min plan :-)Dagens spegelbildDagens båtbilderEtt ord och det måste bli "Älskart"

Dagens reflektion gjorde jag när jag kom ut till landet. Då kände jag att det blev det semester på riktigt :-)

Må så gott

Rastlösheten

Hallå där,

jag har som ni vet semester sedan i tisdags. Idag (torsdag) kom den smygande. Tänker på rastlösheten...förstår så väl att det handlar om att jag gått FRÅN ett tempo likt en X2000 fart TILL ett makligt tempo utan en fulltecknad kalender.

Efter att ha slipat utemöbler och oljat in detsamma kändes det något bättre :-)

Dagens reflektion är just att det är svårt att gå från ett mycket högt tempo till ett mycket lågt. Något känns FEL men är så Rätt. Måtte jag snart landa i ledigheten. Jag som längtat så.

Må så gott


Skolavslutning

Hej alla,Vi har varit på skolavslutning idag. Melkers första. Nu har båda mina söner sommarlov. Det är något visst med skolavslutningar. De flesta både barn och föräldrar bär känslor av lycka och vemod på en och samma gång. Till skolavslutningar kan vi alla relatera. Skolavslutningen hålls enligt traditionen i Hågelby parken. En mycket vacker plats. Sedan Malin min dotter var sex år (hon är 22 nu) och hade sin första skolavslutning så har vi haft som tradition att ha fika med oss, tårta dagen till ära. 2012 blev inget undantag :-)

Dagens reflektion är att det är ett sant nöje att beskåda andra. Se hur de klär sig och hur de ter sig. Att gå på skolavslutning kan vara rent av underhållande även av andra skäl än att sjunga "den blomstertid nu kommer" och njuta av glada barn :-)

Må så gott

5 poäng

Hallå där, då är första semesterdagen (snart) avklarad och jag ger den 5 poäng av 5 möjliga :-)

Jag inledde morgonen i sällskap av Nyhetsmorgon (tv 4). Jag älskar att kika på nyhetsmorgon. Får jag göra det, då vet jag att jag är ledig :-)Efter en perfekt start på dagen var det dags för övningskörning. Malin (min dotter) och jag styrde kosan till underbara Zetas trädgård. Där insöp vi atmosfären och fikade, såklart :-) Victoria Skoglunds bok måste bli min, så är det bara. Den finns nu på min att-köpa-till-mig-själv-lista.

Eftermiddagen och del av kväll tillbringade jag och Melker (min yngsta son) tillsammans med fina vänner i Norra Ängby. Där bjöds vi, bland mycket annat, på en sommarlovstårta.

Sen kväll har jag också fått möjlighet att umgås med min äldsta son. Jag hämtade Marcus på fotbollsträningen och har även hunnit kika på lite EM-fotboll tillsammans med honom.

Har således träffat alla mina barn idag :-)

Dagens reflektion är att det känns härligt när man får fylla dagarna med en hel massa mys istället för en massa måsten.

Må så gott

Fem veckor

Måndag kväll med en annorlunda känsla.

En annorlunda känsla eftersom det från och med imorgon stundar semester för min del. Jösses så skönt det ska bli med långledighet.Jag ska göra mitt bästa för att njuta och vila och ta hand om mig och de mina. Jag ska absolut försöka att låta bli att stressa. Jag har ju ingen brådska, jag har ju semester i fem veckor. Snigelfart kanske är väl långsamt, men vissa dagar kanske:-)

Dagens reflektion gjorde jag idag på tunnebanan. Vid en av stationerna steg det på en skolklass. Ingen med betoning på ingen av barnen var svenskar. Efter ytterliggare några stationer klev det på ännu en skolklass i vilken samtliga såg ut att vara svenskar. Samma tunnelbanelinje med några stationer emellan. I den ena skolklassen var  alla mörkhåriga och av utländsk härkomst och den andra skolklassen var alla blonda och såg väldigt svenska ut. Så kan det alltså se ut. Ibland blir det man ser väldigt tydligt.

Må så gott

Vänner

Hej alla,

då har vi söndag kväll och vi är hemma i radhuset efter en helg på landet.Strandskylten är på plats = gillas!Bilden får tala för sig själv :-)Idag fick vi besök av familjen Westberg. En överaskning för Melker som inte visste att de skulle komma. Oj så glad han blev.

Dagens båtbilderHur bra är inte detta så säg.. Ska bli så skönt att ha kol/briketter i denna fina. Svart är den också :-)

Dagens reflektion är att det inte alltid är lätt att skiljas från vänner när man är 7 år. När man längtat så och äntligen, äntligen får ses, då kan det hända att man redan långt innan vännerna skall åka hem igen, blir ledsen över vetskapen om att man snart skall skiljas åt igen.

Må så gott

Ögongodis

Hallå där,

Vi har sen kväll och vädret är bättre än det varit under dagen.

Ute på landet finns det gott om ögongodis just nu. Härligt!Dagens spegelbild. Älskar min smurftröja :-)

Trosamarknad har det varit idag. Var där en sväng för att insupa atmosfären. Köpte inget dock, inte ens remmar :-)

Dagens båtbilderVi har haft kalas hemma hos oss idag (någon fyller år, inte jag). Melker gjorde trädet kalasigt och det blev ju hur bra som helst.

Dagens reflektion är att det ibland inte alls blir som man tänkt sig, men i slutändan blir det bra ändå.

Må så gott.

Gasa

Gokväll,

Ikväll bad min sjuttonåring mig att gasa. Gasa på så att han skulle hinna se slutet av fotbollsmatchen, EM ni vet :-)

Men hör till saken att jag ständigt har gasen i botten. Jag gasar på i 190 blås både under dag- och kvällstid. Nu vill jag lätta på pedalen, nu vill jag slippa gasa. Dags att bromsa.....Vi kom ut till landet sent ikväll, först efter kl.22.00. Då passerade denna segelbåt. Den får symbolisera det lugn jag nu eftersträvar.

Dagens reflektion är att det är jobbigt att ha visningar inbokade av sitt hem. Man måste städa på tider och dagar man själv inte skulle ha valt och man har främmande människor på rundvandring i ens hus. Det vore så skönt att få huset sålt samtidigt som det känns läskigt. Blandade känslor helt klar!

Må så gott

Hej & godnatt

Hej på er alla,

jag gick hemifrån kl. 06.30 och kom hem kl. 22.30. Det är bråda dagar och jag är trött nu.

Därför blir det ett hej och ett godnatt i samma mening.

Dagens reflektion är att det kändes något lättare att komma hem sent eftersom det var en ljus kväll med vacker himmel.

Må så gott


Niceville

Gokväll på er,

Jag har ägnat mig åt att rensa ogräs, klippt gräsmattan, lapat sol, och läst ut boken Niceville. Det blev mitt sätt att fira nationaldagen. Lagomt för mig. Helt perfekt faktiskt :-)

Boken Niceville blev för för mig en sådan-där-bok som jag kommer att bära med mig länge och väl. Så bra så bra. Jag grät mot slutet vilket såklart innebär att berättelsen nådde fram till mig ordentligt. Boken har en historia att berätta. En viktig historia. Har du inte redan läst den, gör det.

Jag är så förtjust i boken att jag tror att jag ska välja bort att se filmen. Den kan väl inte vara lika bra som boken?

Dagens reflektion är att olika typer av sysselsättningar visade sig idag vara bra och välbehövlig avkoppling för mig.
Jag tänker bra när jag rensar ogräs och klipper gräsmattor. Jag vilar bra och njuter av det när jag får lapa sol och jag bara älskar att för en stund lämna min egen bubbla för bokens värld.

Må så gott


Heliumballong

Hej alla rara som kikar in här hos mig,

När jag var i Budapest för lite sedan lärde jag mig av ungrarna att man istället för nallebjörn runt halsen kan ge den som tar studenten en heliumballong. I Ungern får nämligen dem som tar studenten just heliumballonger och blommor insvepat i (mycket) cellofan. Inte en nallebjörn så långt ögat kunde nå :-)

Ikväll har vi varit på studentmottagning. Och såklart hade vi en Heliumballong med oss :-)

Dagens reflektion är att jag ofta ger bort presenter med ett innehåll som jag själv skulle vilja ha. Studentpresenten var inget undantag. Det brukar oftast funka att ge bort sådant man själv önskar sig :-)

Må så gott


Små stunder av ensamhet

Hallå där,I förmiddags valde jag (med kameran som mitt enda sällskap) att ta en promenad till Trosa Havsbad. Campingen var öppen men cafeterian stängd.Likt ett barn i gummistövlar kunde jag inte motstå att ställa mig på stranden just vid vattenbrynet.En av bryggorna var märkt, kanske av någon kär en.Fin miljö tycker jag.Hundkex fanns det gott om.Hemma igen.En flygande svan.

Dagens båtbilder. Tappra seglare som givit sig ut i regn och kyla.

Dagens reflektion är att en promenad med endast kameran som sällskap gör mig gott. Jag uppskattar små stunder av ensamhet och är glad över det. Jag vet ju dem som har svårt att vara ensamna. Dem som inte klarar av det.

Må så gott

Regn i Trosa

Hallå där,

Regn i Trosa idag. Något som jag inte hade något emot :-)Efter en mysmorgon valde jag och yngsta sonen att ta en tur in till stan i Trosa. Det regnade på oss när vi tog oss från den ena trevliga butiken efter den andra. Härligt att få tanka inspiration. Regn är ju trots allt bara vatten :-)Med endast 5 grader utomhus var det gott att tända brasan.Dagens båtbild.

Jag har bläddrat i blanka härliga tidningar, jag har läst bok, jag har legat på soffan och vilat med slutna ögon.

Jag har haft en bra dag!

Dagens reflektion handlar om godis och motion. Jag äter för mycket godsaker och motionerar för lite. Det där med förändring är svårt. Men förändringar börjar med tanken om att få till en sådan sägs det. Och jag, jag har tänkt massor på just detta. Det är dags snart....dags att ta tag i detta. Snart så....

Må så gott

Återhämtning

Go kväll på er alla,Pionen hemma är så vacker så vacker. Och det härliga är att den har många härliga knoppar.Imorgon hoppas jag på att få vara fri som en fågel. Jag ser en latmans dag med återhämtning framför mig. Hoppas kan man ju :-)

Dagens reflektion är att jag trots den soldyrkare jag är hoppas på en morgondag med regn. Får man ens göra det :-)
Hoppas på regn gör jag för den där återhämtningens skull.

Må så gott


RSS 2.0