Kämparnas konung!

Gokväll alla, här kommer dagens inlägg. En dag som varit låång och innehållit lite av varje. Det är många bilder i detta inlägg då jag hade svårt att välja bort några.



Melker har fått nya kalsonger. Han skrattar så han kiknar över att det är princess kalsonger. Vilket det såklart inte är. Det är ju "Heja Sverige" kalsonger i allsindar :-)



Idag åkte vi ut på ännu en båtutflykt. Mot löfte om en kvällsrunda på golfbanan fick vi med oss Marcus. Det är jag glad för. Här ser ni bröderna i båten på väg mot något trevligt ställe att tillbringa dagen på.



En båt vi passerade. En oerhört fin träbåt.



Melker har en levande pytteliten räka i sin hand. Efter att foto var taget placerades den åter ut i havet.



Nöjda bröder ser ni på bilden. Marcus gjorde mig glad när han sa att han var glad över att han följde med.



Sommarens andra dopp för mig. Här är bildbevis.



Kärleken fick sin första aborre 20 sekunder efter han börjat fiska. Därefter fick han napp ett flertal gånger. Marcus drog även han upp en aborre. Som vanligt kastades de åter i havet.



Melker sitter på klippan och njuter av  fin utsikt,  samt  av musiken han lyssnar på. Detta ställe vi hittade idag var än bättre än där vi var igår. Hit ska vi åka igen, hoppas snart.



Kameran och jag lyckade få en bild på en manet. Lite kul!



Innan vi ens hunnit äta lunch så ramlade Melker på klipporna och skadade sig mycket illa. Vi var utan tvekan tvungna att bryta upp våran utflykt för att snabbt bege oss till vårdcentralen i Trosa. Kämparnas konung det är våran Melker det. Tre stygn och en stelkrampsspruta var nödvändigt. Personalen på vårdcentralen var toppen. Melker fick gå förbi hela kön och de tog hand om honom på allra bästa sätt.  Melker han var enormt duktig, finner inga ord.



En kvällsrunda på nio hål blev avslutet på en låång dag. Jag, Svärmor, Marcus Melker och kärleken spelade i en och samma boll. Gick bra, och dåligt för mig. Det allra viktigaste är att det är roligt, och det är så roligt!

Imorgon får vi besök. Hoppas nu innerligt att vädret blir bra så att vi kan vara utomhus.

Ha det gott alla ni som besökt bloggen.

Kommentarer
Postat av: Jessica

Kram till Melker från Moster <3

2009-08-05 @ 09:08:38
Postat av: Maribella

"Princesskalsonger" GUUUD så gulligt!!

2009-08-05 @ 09:50:03
URL: http://maribellassk.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0