Solros

Marie KJ s vänninas nya kille beskrev  för lite sedan Maries blogg som en tantblogg. Jag håller förstås inte med honom  alls! Vilken beskrivning han skulle göra av min blogg har jag  förstås ingen aning om. Jag har ingen specifik inriktning på min blogg som många andra har. Jag skulle nog beskriva min blogg som en vardagsblogg. En blogg som handlar om allt och ingenting. Genom Maribels blogg länkade jag för lite sedan mig vidare till en blogg jag var nyfiken på. Soltorp hette den. I den bloggen hittade jag en annan blogg som jag tyckte ännu mera om. Allt och inget med Jeanette hette den. Det är roligt att gå in på andras bloggar för att få inspiration. Herrejösses vad endel bloggar har många läsare. Hittade en idag som hade över 300 läsare, bara idag.  Helt otroligt!



I gårdagen inlägg var det bilder på taklök och idag är det en bild på en solros. Jag har inga gröna fingrar men skulle väldigt gärna vilja ha det. Förra året planterade jag och Melker solrosfrön hemma i rabatten. Det blev några superfina solrosor i rabatten det året.  I år glömde jag fullständigt bort att så frön. Döm av min förvåning när vi upptäckte att fåglarna sett till att vi fått en solros i asfalten utanför vårat gamla sopskåp. Lite kul! Gud nåde den som öppnar skåpdörren....

Morgondagens inlägg kommer inte att handla om någon växt eller blomma, jag lovar :-))

Nu skall jag njuta av det senaste numret av tidningen Family Living. En inredningstidning som jag tycker kommer ut på tok för sällan. I väntan på att kärleken (som är på kräftskiva i Västerhaninge) ringer för att bli hämtad ska jag försöka sussa gott.
Trevlig helg.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Din blogg ær som du sæger; en vardagsblogg med olika inriktningar! En fin blogg som jag gillar!



Kan också tipsa om att gå en trædgårdskurs! Det gjorde jag før ett par år sedan, på medborgarskolan i Huddinge. Tyckte jag lærde mej massor av nyttigheter. Vet di førresten att det blir ett superfint och mysigt hus tillsalu i vårt område inom kort....?!?



Kram Maribel

2009-08-15 @ 11:10:15
Postat av: Mammaxtre

Maribel, vilket hus då?

2009-08-15 @ 23:07:06
URL: http://mammaxtre.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0