Livat värre

Min dag idag har varit en blandning av skräck och förtjusning. Finns säkert annan beskrivning att ta till. Vad jag menar är att det om man tittar på bilderna i inlägget ser ut som om dagen varit fantastiskt bra. Det har den också på sitt sätt, men mina söner har inte varit goa att tas med idag. Det har låtit om dem mest hela dagen. Det har varit livat värre. Tjat, gap och skrik. Retfullhet som lett till tårar och olika läten... För en stund eller två längtade jag idag efter tystnaden.



Dagen arbetsuppgift var att ta upp den vass som låg vid båtplatsen. Marcus hjälpte till motvilligt och under tvång. På bilden ler han men bilden ljuger :-)) 
Kärleken, Ante, Svärmor och Leif deltog alla i en golftävlig  idag och gav sig av tidigt imorse. Marcus var för ung för att få deltaga.



Kärleken och jag trodde i våras att Melker skulle lära sig att cykla utan stödhjul innan sommarens slut. På landet blir det inte så mycket cykling för den lilla Fisen,  varför det inte är troligt att han lär sig i år. Idag var det dock dags att låta honom cykla. Vi  lassade in cykeln i bilen och åkte in till Trosa. Där funkar vägarna att cykla på för honom.



Varje gång jag går förbi Ågården måste jag stanna till. Ågården ligger inne i Trosa, i närheten av Bomans. Ågården är ett Bed and Breakfast ställe. Bilden visar inte hur fint det är, endast en fingervisning.



Lunch intogs idag på Krilles. Första och sista gången. Inte värt pengarna då vi fick på tok för lite mat på våra tallrikar för en för dyr peng.



Hemma på landet igen blev det en stund på bryggan. Jag lapar sol, Melker badar och Marcus rengör sina golfklubbor.



Efter middagsmaten tog Kärleken med Melker på en båttur. Jag och Marcus tog en kvällsrunda på 14 hål. Jag hamnade i bunkern gång på gång... Började med en rosa boll. Övergick till en ljusrosa boll efter att ha slagit bort den rosa för att avsluta rundan med en vit boll efter att ha slagit bort den ljusrosa.



Marcus vann stort över sin mamma. Inte helt otippat :-)) Trevlig runda  med sonen en skön sommarkväll.

I morgon är en ny dag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0