Syskonkärlek

Hej på er alla, klockan närmar sig 22.30 och lugnet och tystnaden börjar så sakterligen infinna sig här hemma.

Förmiddagen ägnades åt att handla julklappar i Skärholmen. Melker slapp följa med då han hade två syskon som var hemma och kunde passa honom. Eftermiddagen tillbringade jag och Melker i Norra Ängby hemma hos Gisela, Andreas och barnen.Busungarna i Rebbans och Gabriels rum. Rebecca hade gömt sig - Var är Rebecca?Hittad!Lördagkväll här hemma innebär att det är Dansbandskampen som står på agendan. Melker får vara uppe senare för att titta. Inledninsgvis var vi ensamna i soffan.Snart fick vi sällskap.Och snart blev det brottning på golvet. Således har det ikväll varit fullt ös här hemma. Utöver det har Marcus städat Malins rum för en ersättning på 350 kr. En segdragen process som för en stund skapade mer oordning än ordning.

Nu ska jag snart bädda ned mig för att sova. Sova tills dess att Kärleken ringer någon gång i natt och vill bli hämtad. Han är med Herrklubben i kväll.  Middag och utgång brukar det bli.

Gisela, här är adressen till de fina skyltarna: http://meandaliceskyltar.blogspot.com/

Natti Natti

Kommentarer
Postat av: Giggi

Tack för idag, det är alltid så roligt att ses. Snygg sida med skyltar, måste komma på någon plats och något fyndigt att skriva bara. Kram G

2009-12-05 @ 22:37:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0